Головна Новини Світ Росія Вбивство Ігоря Талькова: у Росії нарешті завершили розслідування
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство Ігоря Талькова: у Росії нарешті завершили розслідування

У Росії завершили розслідування вбивства Ігоря Талькова

10 червня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

В терористичній РФ  завершили розслідування про вбивство популярного виконавця і композитора 90-х Ігоря Талькова.

Вбивство Ігоря Талькова: у Росії нарешті завершили розслідування

Вбивство Ігоря Талькова(фото з відкритих джерел)

За інформацією, що оприлюднили пропагандистські  ЗМІ,  співробітники слідчого  комітету Санкт-Петербурга повністю завершили розслідування справи про вбивство співака Ігоря Талькова, це було в 1991 році.

Головний підозрюваний у гучній справі залишився концертний директор співака Валерій Шляфман.

"ГСУ СК Росії по місту Санкт-Петербургу завершено розслідування кримінальної справи стосовно концертного директора Ігоря Талькова Валерія Шляфмана. Його обвинувачують у вбивстві та замаху на вбивство, скоєних загальнонебезпечним способом", — написали в офіційному Telegram-каналі російського СК.

За інформацією слідства, 6 жовтня 1991 року в приміщенні   петербурзького Палацу спорту "Ювілейний" у Шляфмана  мав місце конфлікт з охоронцем співачки Азізи — Ігорем Малаховим. Вони не могли домовитись про черговість виходу  співаків на сцену. Шляфман вихватив револьвер в Малахова, стріляв в нього,  проте  попав в Ігоря Талькова. Він  помер від смертельного поранення.

Після того випадку, Шляфман втік до Ізраїлю. В 1992 році його притягали до справи як обвинуваченого за скоєння вбивства з необережності. Слідство затягнулось і  відновилось тільки в 2021 році. Зараз слідчі зійшлись на  висновку про причетність концертного директора до умисного вбивства.

Тепер кримінальну справу скерували  для затвердження обвинувального висновку. Далі цю справу буде передано до суду.  При цьому,  Валерій Шляфман все ще знаходиться в Ізраїлі і не  думає повертатись в РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, як вбивство Навального вплинуло на Мюнхенську конференцію.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини