Головна Новини Світ Росія Вбивство пілота РФ молотком: військові нагадали, його цинічні висловлювання щодо українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство пілота РФ молотком: військові нагадали, його цинічні висловлювання щодо українців

У РФ вбили пілота Дмитра Голенкова, який причетний до смерті великої кількості мирних українців

сьогодні, 10:55 comments1726
Поділіться публікацією:

Вранці 20 жовтня 2024 року в яблуневому саду села Супонево біля Брянська знайшли тіло військового злочинця Дмитра Голенкова, який був пілотом 52-го важкого бомбардувального полку РФ (в/ч 33310), що базувався на аеродромі Шайковка.

Вбивство пілота РФ молотком: військові нагадали, його цинічні висловлювання щодо українців

Дмитро Голєнков

Військовий злочинець обіймав посаду начальника штабу авіаційної ескадрильї РФ.

Дмитро Голенков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку у Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинули 46 мирних жителів України, серед яких 6 дітей.

Також був причетний до ракетного удару по ТЦ "Амстор" м. Кременчук Полтавської області 27 червня 2022 року. Внаслідок військового злочину 22 людини загинули тоді, десятки отримали поранення.

"ГУР МО України нагадує ― за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата", — відзначив політик Генадій Корбан у Фейсбуці.

Разом з тим, військовий Олександр Карпюк нагадав одне із інтерв’ю Голенкова, коли його запитали, чи йому не шкода мирних людей, які загинули під завалами будинку в Дніпрі. Тоді військовий злочинець навіть "здивувався", мовляв, "які люди", а також додав, що Україна є регіоном Росії, і вона стане російською власністю.

"Ну що ж, Україна "вашою не стала", не дивлячись на "гуманітарні ракети", але прийшов "молоток справедливості " та поставив в цьому питанні жирну точку. На потилиці", — відзначив військовий.

При цьому громадський активіст Сергій Наумович виразив сподівання, що молоток був застосований із фантазією.

"У яблуневому саду вбили російського пілота літака Ту-22М3 Голенкова, який обстрілював ракетами Дніпро і Кременчук. І зробили це молотком. Цікаво, якою частиною молотка і куди наносили каліцтва цьому товаришу… Сподіваюсь, це було із застосуванням фантазії", — написав у Фейсбуці Наумович.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що тіло російського воєнного злочинця Дмитра Голенкова виявили з множинними травмами голови, заподіяними, ймовірно, молотком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини