Головна Новини Світ Росія Вчителька у російській школі розповіла правду про війну: як її покарали
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчителька у російській школі розповіла правду про війну: як її покарали

Батько одного з учнів два роки скаржився на вчительку в російській школі, яка розповіла про трагедію в Бучі та інші воєнні злочини армії РФ.

12 червня 2024, 16:12 comments2368
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

65-річна російська вчителька на "Уроці добра" розповіла учням про війну в Україні, зокрема порівняла російські звірства в Бучі з 30-ми роками в нацистській Німеччині. Після тривалих скарг від одного з батьків учня, росіянку покарали. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Вчителька у російській школі розповіла правду про війну: як її покарали

У Росії покарали вчительку за розмови про війну в Україні. Фото ілюстративне

Два роки тому після російських воєнних злочинів у Бучі вчителька вирішила поділитись своїми думками щодо російського повномасштабного вторгнення в Україну. Педагогиня ввімкнула на одному з уроків кілька відеосюжетів українських ЗМІ, які висвітлювали російську агресію. 

Вчителька вказала, що такими діями "Росія порушує всі можливі норми міжнародного права". Крім того, жінка заявила, що "22% населення Росії живуть із вуличним туалетом. Куди ми ліземо зі своїми порядками?".

У кінці уроку вчителька перепросила, перед учнями за свої думки, проте заявила, що не шкодує, якщо її звільнять через такі дії.

Після уроку деякі учні поскаржились на вчительку своїм батькам, а один з них почав писати скарги з вимогою покарати педагогиню за такий урок. Російські правоохоронні органи два роки не реагували на заяви батька, однак у червні 2024 року вирішили порушити проти вчительки справу статтею 207.3 КК РФ, яка більш відома, як стаття за "фейки про армію РФ".

Вчительку відсторони з посади класної керівнички, провели бесіду та зробили догану, проте не звільнили зі школи. Таке рішення не задовільнило батька, який подавав скаргу на педагогиню і вимагає більш критичних заходів до жінки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії чоловік поскаржився правоохоронцям на хуліганів, а ті виписали йому статтю за "дискредитацію армії".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини