Головна Новини Світ Росія Вдова Навального звернулася до росіян. Закликала прийти на виборчі дільниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдова Навального звернулася до росіян. Закликала прийти на виборчі дільниці

Вдова російського опозиціонера Олексі Навального Юлія звернулася до росіян із закликом прийти 17 березня на виборчі дільниці. За її словами, таким чином, можна висловити свій протест проти диктатора Путіна

6 березня 2024, 18:29
Поділіться публікацією:

Юлія Навальна запропонувала росіянам взяти участь у своєрідній акції-протесті "Опівдень проти Путіна". На її думку, президентські вибори можна використати проти російського диктатора.

Вдова Навального звернулася до росіян. Закликала прийти на виборчі дільниці

Юлія Навальна

Навальна заявила, що Путін все одно намалює собі перемогу на виборах. Проте, за її словами, все ж росіяни можуть продемонструвати свою позицію.

Вдова опозиціонера закликала опівдні росіян прийти на виборчі дільниці, щоби проголосувати за будь-якого кандидата, окрім Володимира Путіна. Також, за її порадою, росіяни можуть зіпсувати свої бюлетені. Окрім того, каже жінка, можна просто прийти постояти перед виборчою дільницею, а потім піти додому.

"Навіть якщо вас змусили голосувати раніше, нічого не завадить вам 17 березня о 12 годині прийти на дільницю",
— підкреслила вдова Навального.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Білий дім запросив першу леді Олену Зеленську та вдову Навального Юлію відвідати Конгрес під час виступу у ньому президента США Джо Байдена. Відомо, що пані Зеленська відмовилася від участі у цьому заході, оскільки вона мала сидіти в конгресі поряд із Навальною. Як підкреслили ряд політиків, дружина президента вчинила правильно, адже, схоже на те, що в Сполучених Штатах вирішили "помирити" два "братніх народи" і показати двох жінок "у спільному горі". Проте, як кажуть, у Зеленської та Навальної горе не є спільним. Так, одна втратила чоловіка, а інша перебуває у країні, де точиться війна і щодня гинуть мирні українці, в тому числі і діти. При цьому, експерти звернули увагу, що вдова Навального жодного разу не просила світову спільноту допомогти Україні та надати їй зброю, щоби пришвидшити падіння диктаторського режиму Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 березня 2024, 18:48

А що таке вибори? Так буває? А як це?


Новини