Головна Новини Світ Росія Велика війна Росії: для чого Кремль накопичує війська
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика війна Росії: для чого Кремль накопичує війська

У Росії в запасі знаходяться 20-25 мільйонів чоловіків, які чекають свого часу

31 липня 2023, 21:30 comments1104
Поділіться публікацією:

Відповідаючи на запитання представників "Главреда",  правозахисник з РФ, член правління Міжнародного товариства "Меморіал" Сергій Кривенко  повідомив, чи влада  Кремля може  таки  реалізувати  план великої війни з НАТО.

Велика війна Росії: для чого Кремль накопичує війська

Володимир Путін (колаж з відкритих джерел)

"Я не політолог і не військовий експерт, не хочеться нічого зайвого придумувати і говорити, але ми бачимо, що до слів керівництва Росії, якими вони б божевільними не здавалися, треба ставитися серйозно. Те, що вони, в принципі, говорять, потім намагаються і робити. Яким би це божевіллям не здавалося, але є дуже багато свідчень того, що Кремль серйозно готується, принаймні, до затяжної війни", — сказав Кривенко.

Експерт  при цьому наголошує, що в РФ виділяють  таки великі  кошти на реновацію і перебудову бомбосховищ.

"У мирний час всі над цим сміялися, мовляв, кому це прийде в голову, але вони заздалегідь це робили. Навіщо збільшують призовний вік? Це ж люди, що знаходяться в запасі Збройних сил для того, щоб провести мобілізацію, мати можливість закликати величезну кількість людей", — зазначив він.

До слова, в  РФ є   запасні  20-25 мільйонів чоловіків віком від 27 до 55 років.

"Це — величезна кількість. Стільки вони не зможуть призвати, бо немає стільки офіцерів, озброєння, навчальних центрів, щоб це все пропустити. Але ще до мільйона (нинішня армія РФ вже налічує мільйон) військовослужбовців з напругою сил, звичайно, закликати вони можуть. Не хотілося б дійсно виступати в ролі пророка, але до цих слів треба ставитися серйозно. Принаймні, Кремль не готовий поступатися і буде продовжувати цю божевільну війну", — завершив  російський правозахисник.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путіна запитали, якою він бачить Україну після перемоги Росії

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини