Головна Новини Світ Росія Велика втрата для РФ: у ГУР розповіли, чому Путін у нестямі
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика втрата для РФ: у ГУР розповіли, чому Путін у нестямі

У ГУР розповіли про реакцію Кремля на поразку Су-57

10 червня 2024, 14:44 comments3180
Поділіться публікацією:

Реакція Кремля та особисто диктатора Володимира Путіна на поразку винищувача Су-57 дуже гаряча та відчутна. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Велика втрата для РФ: у ГУР розповіли, чому Путін у нестямі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Ми можемо констатувати сам факт поразки. Щодо самої операції — ні підтвердити, ні спростувати. Але так, відмінні новини: Путін справді біситься, і реакція в Кремлі дуже гаряча і відчутна. Тому що Су-57 вони намагалися ретельно ховати і оберігати. . І в повітряний простір України ці Су-57 так і не потрапляли — боялися їхнього збиття", — додав представник ГУР Міноборони.

За словами Андрія Юсова, російські терористи завищували характеристики винищувача для його продажу та присутності на міжнародному ринку озброєнь. Зокрема літак використовувався і для ракетних ударів по українських цивільних об'єктах, у зв'язку з чим покарання було заслуженим.

Як зазначив спікер ГУР, є інформація про поразку двох Су-57, а також загиблих та поранених терористів. У ворожому інформаційному полі поки є підтвердження лише про одну одиницю.

"Є оприлюднені супутникові знімки, які чітко свідчать про поразку одного повітряного судна. Для підтвердження треба ще почекати", — додав Андрій Юсов.

Водночас розвідкик зазначив, що йдеться саме про ураження, а не знищення. Діагностика винищувача займе чималий час, як і відновлення.

"А якщо говорити про те, що це штучний товар, Су-57, для путінської армії, то мінус будь-яка одиниця — це серйозний удар по можливостях ворога", — сказав представник ГУР Міноборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спецслужби РФ розпочинають нову кампанію проти України: у ГУР розкрили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

10 червня 2024, 19:11

Ukropiteki...)))

Віталій.

10 червня 2024, 14:57

Ну яка поразка? Ураження.....Украйонці... руського происхожденія...


Новини