Головна Новини Світ Росія Вибух та сильна пожежа: на Рязанській ДРЕС у РФ сьогодні неспокійно
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух та сильна пожежа: на Рязанській ДРЕС у РФ сьогодні неспокійно

Очевидці повідомляли про вибух на Рязанській ДРЕС

28 серпня 2024, 14:30 comments1104
Поділіться публікацією:

Сьогодні на Рязанській ГРЕС сталася пожежа. Йому, за даними очевидців, передував вибух. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал "Рядівка".

Вибух та сильна пожежа: на Рязанській ДРЕС у РФ сьогодні неспокійно

Рязанська ГРЕС. Фото: із відкритих джерел

"Займання сталося на електростанції в Новомичуринську Пронського району Рязанської області. Очевидці також повідомили, що перед пожежею пролунав вибух", — йдеться у повідомленні.

Наразі, за даними Telegram-каналу, теплоелектростанція охоплена димом. За даними місцевих ЗМІ, причиною так званого задимлення на станції стало порушення технологічного процесу.

Варто зазначити, Рязанська ГРЕС (її ще називають "Новомичуринська ГРЕС") — теплова електрична станція в Новомичуринську Пронського району Рязанської області. Вона розташована за 80 км на південь від Рязані, на березі річки Проня.

Рязанська ГРЕС, за даними відкритих джерел, займає шосту позицію в списку найпотужніших теплоелектростанцій РФ, в європейській частині Росії вона поступається тільки Костромській ГРЕС. У складі станції 7 енергоблоків.

Непізнані дрони систематично атакують важливі об'єкти в Росії, зокрема задіяні у забезпеченні окупантів, які беруть участь у масштабному вторгненні в Україну, починаючи з лютого 2022 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прозорий натяк про помсту України: звідки панічно тікають росіяни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії вночі БПЛА атакували нафтобазу в Ростовській області та склад боєприпасів у Воронезькій області. Так, згідно з повідомленнями російських ЗМІ, вночі в Ростовській області збито 4 БПЛА. За попередніми даними місцевої влади, постраждалих немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини