Головна Новини Світ Росія Вибухи та масштабна пожежа на меткомбінаті в РФ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи та масштабна пожежа на меткомбінаті в РФ: подробиці

У російському Липецьку пролунали вибухи: масштабна пожежа на металургійному комбінаті

24 лютого 2024, 08:05 comments2727
Поділіться публікацією:

У ніч на 24 лютого на металургійному комбінаті в Липецьку пролунали вибухи і спалахнула масштабна пожежа. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє низка телеграм-каналів, а також губернатор Липецької області РФ Ігор Артамонов.

Вибухи та масштабна пожежа на меткомбінаті в РФ: подробиці

Новолипецький металургійний комбінат. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляють соцмережі, сильна пожежа сталася на території НЛМК у Липецьку. За словами очевидців, перед цим над містом пролунало кілька вибухів.

Судячи з кадрів, які активно поширюються на соцмережі, вогонь охопив практично всю територію комбінату. Незадовго перед тим місцеві чули звуки безпілотників. Зазначається, що "з них могла відпрацювати ППО".

Телеграм-канал Mash повідомив, що "Новолипецький металургійний комбінат виробляє сталь із полімерним покриттям. У тому числі для держави".

Губернатор Липецької області РФ Ігор Артамонов повідомив, що "відбулося займання в одному з цехів НЛМК. Вогонь згашений, постраждалих немає. Загроза викиду небезпечних речовин відсутня".

"За непідтвердженою спецслужбами інформації причиною займання стало падіння літального апарату. Наразі цю інформацію та опубліковані в соціальних мережах відео перевіряють", – додав російський чиновник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні 24 лютого вже два роки з початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. Так звана "спеціальна військова операція" явно затягнулася, але путінський режим, розпочавши агресію, вже не може зупинитися, тому що це загрожує його падінням. Тому вустами того ж таки екс-президента РФ Дмитра Медведєва (наразі – заступника голови Ради безпеки) анонсує плани щодо захоплення Києва, Одеси і так далі. Незважаючи на величезні втрати заради захоплення Авдіївки, окупаційна армія готова до нового наступу, бо має великі резерви. Україна таких, на жаль, не має. А падіння допомоги з боку союзників не дає нам можливості компенсувати це хоча б військово-технічною перевагою. ЗСУ гостро відчувають "снарядний голод", але продовжують демонструвати чудеса мужності. Експерти спеціально для порталу "Коментарі" продовжують аналізувати перебіг російсько-української війни (що йде вже десять років) у другу річницю її повномасштабної фази.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини