Головна Новини Світ Росія Вибухи у Бєлгороді: є пошкодження та поранені (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи у Бєлгороді: є пошкодження та поранені (ФОТО)

Росіяни повідомили про роботу "ППО" та двох постраждалих

5 січня 2024, 07:20 comments1356
Поділіться публікацією:

Цієї ночі в російському Бєлгороді пролунали вибухи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Білгорода Валентин Демидов.

Вибухи у Бєлгороді: є пошкодження та поранені (ФОТО)

Вибухи у Бєлгороді. Фото: із відкритих джерел

Мер місто наголосив, що за попередньою інформацією є постраждалі.

"Внаслідок обстрілу цієї ночі за попередньою інформацією двоє чоловіків постраждали. З осколковими пораненнями їх госпіталізували – медики надають допомогу", — написав Демидов.

Також, за словами мера, відомо про пошкодження понад 30 автомобілів та близько 130 шибок у квартирах будинків. Міський голова виклав фотографії наслідків.

Зазначимо, останнім часом у російських містах систематично щось вибухає та палає. Особливо це відбувається у прикордонних з Україною населених пунктах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — масовані ракетно-дронові удари, три хвилі яких Україна пережила з 29 січня, викликали обурення з боку наших західних союзників. Росію відкрито називають терористом, звучать заклики щодо посилення допомоги нашій країні. Про це говорили президент США Джо Байден, посол США в Україні Бріджіт Брінк. Посол Великобританії в Україні Мартін Харріс запевнив, що Великобританія і надалі допомагатиме нашій країні. Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель наголосив, що Росія обов'язково відповість за військові злочини, які вона продовжує вчиняти проти України. Чи можна розраховувати, що ракетне безумство, яке влаштувала РФ, підштовхне Захід надати Україні більшу допомогу, ніж раніше? Які очікування від Конгресу, де вже котрий місяць не можуть затвердити такий важливий для нас пакет багатомільярдної підтримки? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Вибухи у Бєлгороді: є пошкодження та поранені (ФОТО) - фото 2

Вибухи у Бєлгороді: є пошкодження та поранені (ФОТО) - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини