Головна Новини Світ Росія Вибухнув автомобіль: у Підмосков'ї загинула дочка ідеолога "руського миру" Олександра Дугіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухнув автомобіль: у Підмосков'ї загинула дочка ідеолога "руського миру" Олександра Дугіна

У Мережі опублікували відео з місця події

21 серпня 2022, 12:29
Поділіться публікацією:

Вибухнув автомобіль: у Підмосков'ї загинула дочка ідеолога "руського миру" Олександра Дугіна

Дар'я Дугіна. Фото - Дугін/Facebook

В Одинцівському міському окрузі в районі селища Великі Вяземи на повному ході вибухнув автомобіль, за кермом якого була Дарина Дугіна – дочка ідеолога "руського миру" та консультанта претендента РФ Олександра Дугіна. Його дочка, яка була за кермом машини, загинула. Про це повідомив Слідчий комітет РФ.

За словами джерела, увечері 20 серпня на повному ході руху на автомобільній дорозі загального користування спрацював, ймовірно, встановлений в автомобілі Toyota Land Cruiser вибуховий пристрій, а потім сталося загоряння машини. Дівчина, яка була за кермом, загинула.

Було встановлено, що загиблою є російська журналістка та політолог Дар'я Дугіна (Платонова).

Сьогодні радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі українського телемарафону прокоментував цю подію так:

Наголошую, що Україна, безумовно, до цього не має відношення, тому що ми не є кримінальною державою, якою є Російська Федерація, і тим більше не терористичною державою", — сказав Подоляк.

РФ, за словами радника голови ВП, вже починає "розвалюватися внутрішньо".

Різні політичні угруповання, у тому числі й ультрарадикальні, до яких має відношення Дугін, хочуть отримати певні місця для того, щоби пізніше претендувати на іншу владу в Росії.

"Тому, безумовно, вони використовуватимуть це, по-перше, для збільшення ідеологічного інформаційного тиску на російське суспільство. Ідеологічного простору в самій Росії, і він ставав ще більш радикальним", — додав Подоляк.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що думають експерти про можливі дії з боку російських окупантів у День Державного прапора та День незалежності України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що деякі експерти вважають, що очікування провокацій від Росії в День Незалежності трохи перебільшені, адже в Росії не визнають незалежність нашої країни, отже, не повинні й реагувати на головне свято України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини