Головна Новини Світ Росія Від коронавірусу помер бізнесмен зі списку Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу помер бізнесмен зі списку Forbes

Коронавірус забрав життя ще однієї відомої людини

24 грудня 2020, 16:54
Поділіться публікацією:

В інфекційній лікарні Москви помер бізнесмен з Колими Володимир Христов. Його серце перестало битися на 71 році життя. Причиною смерті олігарха стала короновірусна інфекція, з якою напередодні він потрапив до медустанови. Про трагічну подію інформує Forbes.

Від коронавірусу помер бізнесмен зі списку Forbes

ФОТО: З відкритих джерел

За життя Христов встиг багато чого досягти. Наприклад, у 2020 році Forbes вніс його до списку найбагатших бізнесменів Росії. Стан олігарха $ 500 млн, що дозволило йому знаходиться на 192 місці в рейтингу. Крім того, Володимир був власником найбільшої золотодобувної компанії "Сусуманзолото" в Магаданській області. У 2019 вона зайняла 11 місце в списку таких компаній в Росії. У тому ж році вона здобула приблизно 6 тонн золота.

Однак перед тим, як домогтися такого успіху, він пройшов довгий і важкий шлях. Спочатку Христов працював там помічником машиніста екскаватора, потім перейшов ріс з однієї посади на іншу і в результаті став першим керівником цієї компанії.

Як повідомляє Forbes, по станом на 2020 Володимиру Христову належало близько 65% акцій компанії. Ще 22% "Сусуманзолото" належать його дружині. Відомо також, що в період з 1994 по 2010 роки він обирався в Магаданську обласну думу. крім цього олігарх ще був нагороджений орденом "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що у Флориді в лікарні помер легендарний американський рок-музикант і засновник кількох груп, а також про смерть відомої британської моделі, яка була улюбленицею німецький модельєр, фотограф, колекціонер і видавець Карла Лагерфельда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини