Головна Новини Світ Росія Від мобілізації не втекти: у Путіна зробили неприємну заяву для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Від мобілізації не втекти: у Путіна зробили неприємну заяву для росіян

Прес-секретар російського президента заявив, що мобілізація, крім військової служби, також включає заходи, необхідні для забезпечення завдань збройних сил

23 січня 2023, 15:20 comments3695
Поділіться публікацією:

Як і попереджала розвідка, часткова мобілізація в Росії не припинялася, навіть після того, як Путін публічно заявив про нібито її завершення та набір необхідних для війни проти України 300 тисяч мобілізованих. Тепер же прес-секретар президента ПФ Дмитро Пєсков пояснив, що часткова мобілізація на території РФ все ще діє, адже вона включає не лише військову службу, а й заходи, необхідні для забезпечення завдань військового апарату. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву головний рупор Кремля зробив під час прес-конференції для російських ЗМІ.

Від мобілізації не втекти: у Путіна зробили неприємну заяву для росіян

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Пєсков у черговий раз спробував пояснити хитрий хід Кремля, як може бути так, що Путін і Шойгу сказали про завершення мобілізації, але по факту вона не завершилася.                                                                                         

"Заклик у рамках часткової мобілізації здійснювався до досягнення встановленої чисельності, необхідної для виконання збройними силами поставлених завдань. Міноборони власне рапортувало саме про те, що встановлену чисельність було досягнуто, у зв'язку з чим заклик громадян у рамках часткової мобілізації було зупинено, завершено", – сказав Пєсков.

За його словами, необхідність у продовженні мобілізації виникла через нові завдання Міноборони РФ. Але які це завдання Пєсков не розповів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що свідчить попередження генерала Міллі – як війна в Україні може розвиватися далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Європа може закликати Україну до переговорів із РФ: у МЗС Італії назвали причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

semmm

23 січня 2023, 15:30

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини