Головна Новини Світ Росія "Віддала все, що було": скандальна російська співачка скаржиться, що опинилася на межі злиднів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Віддала все, що було": скандальна російська співачка скаржиться, що опинилася на межі злиднів

Лоліта скаржиться, що у неї почалися серйозні фінансові проблеми через "скасування"

27 березня 2024, 22:55 comments2051
Поділіться публікацією:

Після веселощів під час  "голої" вечірки в  Насті Івлєєвої, колишня українка  Лоліта Мілявська, яка  тепер  живе і  співає в країні-агресорці  РФ, зіткнулась з  чималими проблемами.

"Віддала все, що було": скандальна російська співачка скаржиться, що опинилася на межі злиднів

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

Вже декілька місяців  Лоліта  не виступала з концертами, але, як вона розповіла російським ЗМІ, фінансово допомогла  родинам постраждалих під час  теракту в "Крокус Сіті Холі".

Як каже співачка, члени її колективу не отримують  понад два місяці зарплату. Лоліта зізналась, що тепер не переказує  їм гроші, бо інакше їй не буде за що буде утримувати  маму, яка  вже літнього віку  і єдину доньку.

"Виплатила все, що в мене було за розкладом. Повернула гроші всім клієнтам за корпоративи, виплатила всьому колективу. Але далі я маю думати про свою сім'ю. Тож від скасування концертів найбільше втратив мій колектив, тому що я платила зарплату, на яку утримувалися сім'ї", — сказала  виконавиця.

Ще Лоліта  повідомила, що  тепер має  пенсію в розмірі  23 тис. рублів.При цьому, за минулий рік вона сплатила щонайменше 10 млн в кривавих російських рублях  податків.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна російська співачка розповіла про свій заповіт. Колишня українка  Лоліта, яка не засудила  повномасштабну   війну країни-агресорки,  тепер говорить про свій заповіт. Виявилось, що співачка, яка чимало  часу проживає в Росії, захотіла, аби після смерті якусь частину її праху розвіяли  Україною. 

 Лоліта пригадала, що до 16 років жила в місті  Мукачево і дотепер  продовжує спілкуватися з  тамтешніми однокласниками. Тому  має мрію, аби її останки  привезли  на історичну батьківщину, але, поки їй заборонили в'їзд на територію України. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини