Головна Новини Світ Росія Відома російська актриса приїхала до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська актриса приїхала до Києва

Марія Машкова зізналася в коханні Києву

25 лютого 2024, 22:50 comments1694
Поділіться публікацією:

Російська кіноакторка Марія Машкова, що стала відомою  після  тог, як зіграла в  серіалі "Не родись вродливою", до повномасштабної війни  кілька разів була в Україні.

Відома російська актриса приїхала до Києва

Марія Машкова (фото з відкритих джерел)

Зокрема, за кілька місяців до війни зірка  побувала в Києві. В ці дні з початку річниці повномасштабної війни, 24 лютого 2024 року, вона  оприлюднила  відео своєї поїздки  і з сарказмом розповідає, чим Київ міг погрожувати  росіянці.

Марія Машкова показує, як  здійснює прогулянку  столицею. Видно, що їй сподобався Київ і вона  з приємністю згадує час, проведений в українській  столиці.

"А зараз я вам покажу, який вигляд мав Київ і чим він погрожував російській жінці (у мене тоді було тільки російське громадянство) та її доньці навесні 2021 року. Приготуйтеся гарненько. Відразу стане очевидно, навіщо Путін 24 лютого 2022 року пішов танками на Україну", — пише знаменитість.

Вона додає, що страх обов'язково потерпить поразку, а любов отримає  перемогу.

"Терор у чужій країні нерозривно пов'язаний із терором у своїй", — стверджує росіянка.

При цьому, Марія Машкова  поїхала з РФ. Вона відразу ж  осудила злочинну кремлівську владу  і агресію  господаря Кремля Володимира Путіна. Ще акторка посварилась навіть з близьким родичем —  батьком Володимиром Машковим, який виспівує дифірамби РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка закликала посадити Путіна у в'язницю. Акторка з РФ  Марія Машкова, що  визнала  Росію агресором, а всіх, хто  підтримує війну на території  України, — злочинцями, зреагувала на смерть опозиційного політика з агресивної Росії — Олексія Навального.

В соціальних мережах  росіянка  розмістила фото політика і написала пост, присвячений Навальному. Вона  оприлюднила відео, де ще живий Навальний говорить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини