Головна Новини Світ Росія Відома російська співачка впала на сцені під час концерту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська співачка впала на сцені під час концерту (ВІДЕО)

Крістіна Орбакайте заплуталася у своїй сукні

4 березня 2024, 22:58
Поділіться публікацією:








Відома в Росії  виконавиця  Крістіна Орбакайте нещодавно  приїхала з концертом до  Пітера, під час якого  виник непередбачуваний  конфуз. Співачка заплуталась у власній  сукні і  грохнулась  просто на сцені. Цей момент зафільмували на відео.

 Відома російська співачка впала на сцені під час концерту (ВІДЕО)

Крістіна Орбакайте (фото з відкритих джерел)

Опісля виступу Крістіна Орбакайте сказала, що проживає  в РФ, відповівши на запитання,  як довго вона пробуде  тут, повернувшись  зі США. Дещо  пізніше  знаменитість підловив один з журналістів, який поцікавивсь, чи  відмінять її концерт  в Москві. Орбакайте  на це сказала, що в неї "завжди все відбудеться".

При цьому, до цього, концертний тур Крістіни Орбакайте по  сибірським містам  зірвали активісти. Їм не сподобалося, що донька Алли Пугачової живе  розкішно в Сполучених Штатах, а  кошти на це  заробляє в РФ.

Важливо, що до цього  співачка публічно  висловила підтримку окупантам  та їх сім'ям. Орбакайте  роздавала  квитки на свій виступ сім'ям російських військовослужбовців.

Проте її зіркова матір  Алла Пугачова  поїхала з  російської столиці до Ізраїлю.  Вона та її  чоловік Максим Галкін  засуджують повномасштабну війну. Повертатись до Росії вони  не хочуть.

Також Максима  Галкіна,  від якого часто дістається  під час виступів злочинному режиму Кремля,  визнали "іноагентом РФ".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка впала прямо на сцені під час виступуВиконавиця з РФ  Поліна Гагаріна не могла встояти на ногах і впала просто на сцені, коли виступала під час концерту. На відеоролику, оприлюдненому в Telegram-каналі "НеМалахов", було видно, що зірка злякалась.

Коли Гагаріна падала, до неї підбіг  учасник  шоу-балету і допоміг  піднятись. Далі російська зірка   продовжила співати і  рухатись по сцені.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини