Головна Новини Світ Росія Відомий російський актор отримав повістку і заявив, що готовий воювати проти українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський актор отримав повістку і заявив, що готовий воювати проти українців

Стас Румянцев готовий відправитися на війну проти України

27 вересня 2022, 16:22 comments5228
Поділіться публікацією:

Популярний російський актор Стас Румянцев, який відомий за фільмами "Майя", "Велика гра", "За першого зустрічного", "За годину до світанку" отримав повістку, пішов до військкомату та став на облік. Про це він написав у соціальній мережі Instagram.

Відомий російський актор отримав повістку і заявив, що готовий воювати проти українців

Стас Румянцев (фото з відкритих джерел)

 У своєму повідомленні Стас Румянцев заявив, що все вирішиться 28 вересня, після  рішення медичної комісії.

"Час непростий і незрозуміло, може все вирішиться, а може, всі там скоро будемо, хто ще залишився тут в Росії. Не засуджуйте і вибачте мені моє рішення! Всі, хто мене любить. Я вас теж люблю.  Прийшла повістка вчора, був у військкоматі", — повідомив російський актор.

Також він зізнався, що має військовий досвід, адже раніше актор був моряком та служив на кораблі.

Окрім цього, Румянцев повідомив, що з Москви його переведуть в Кантемирівську танкову дивізію. А ще — він зазначив, що готовий взяти до рук автомат для вбивства та лопату, щоб рити окопи.

Відомий російський актор отримав повістку і заявив, що готовий воювати проти українців - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відомий російський путініст розлютився через повістку зятюПопулярний у Росії продюсер Йосип Пригожин, який підтримує війну в Україні, поскаржився, що його зятю, у якого місяць тому народилася дитина, прийшов повістка. Видання розповідає, що Пригожин несподівано виявився противником мобілізації, але тільки після того, як його рідні торкнулися цього питання. Раніше продюсер уже розповідав, що молоді люди у Росії почали отримувати повістки. Така позиція Пригожина може бути викликана тим, що він розуміє, що є дуже великий ризик, що його зять не повернеться назад до Росії після участі у так званій спецоперації Кремля в Україні, де гине дуже багато російських військових. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини