Головна Новини Світ Росія Відомий російський репер потрапив у серйозну ДТП (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський репер потрапив у серйозну ДТП (ФОТО)

Машину репера Басти занесло в замет після зіткнення

3 грудня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Відомий  репер та колишній українець   Баста  нещодавно  став  жертвою  жорсткої  дорожньо-транспортної пригоди в Санкт-Петербурзі.  Баста  на своєму автомобілі  Maybach зіткнувсь з водієм Kia.

Відомий російський репер потрапив у серйозну ДТП (ФОТО)

Репер Баста (фото з відкритих джерел)

 Під час  зіткнення авто  репера   винесло в замет, але ні він, ні інший  керманич авто не постраждав.

 При цьому,  Василь Вакуленко (справжнє прізвище репера,- ред.)  знаходивсь на задньому сидінні Maybach під час  зіткнення на ділянці  Південної  дороги. Ця обставина врятувала йому життя.

Ще  російські  видання інформують, що після пригоди   репер попрямував  до  ресторану, а  пізніше   виїхав на іншому авто.

Все сталось   після  закінчення концерту Басти  - приблизно о 22:30. Тоді  він   поїхав від  "Газпром Арени" після свого  виступу в Пітері, де було  64 тисячі осіб. 

Сам Баста народивсь і виріс в Україні.  Репер виступав з   частими  концертами  і збирав аншлаги. Але цього  артисту  виявилось  замало.  Баста поїхав   до Росії.  

Зараз  про повномасштабну  російську  війну він зберігає мовчанку. Але,  після 2014 року він  декілька раз їздив  на територію  незаконно анексованого Криму.

 Два роки тому  репер  приїжджав  на батьківщину, там,  в ресторані  виник  інцидент між відвідувачем і  охороною  репера. В  2022 році  в колишнього українця планувався   концерт в  Україні,  але  активісти його зірвали.

Відомий російський репер потрапив у серйозну ДТП (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російській співачці, яка розбилася в ДТП, стало гірше. З'явились нові  повідомлення  щодо  самопочуття російської  виконавиці Лади Денс, що  нещодавно стала жертвою   автоаварії. Знаменитість, що  до цього їхала на тимчасово окуповані території   нашої  країни зі своїми  пропагандистськими  виступами, ледве  дихає.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини