Головна Новини Світ Росія Відомий російський співак потрапив до лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський співак потрапив до лікарні

Директор Олександра Буйнова розповів про те, як почувається співак

29 лютого 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

Олександр Буйнов  вкотре поскарживсь на  погіршення самопочуття. Після гастролей співаку стало зле,  він  подумав, що перевтомився в зв’язку з насиченим графіком. Далі в  російської знаменитості  піднялась висока температура і він  поїхав до  медиків.

Відомий російський співак потрапив до лікарні

Олександр Буйнов (фото з відкритих джерел)

Лікарі спочатку сказали,  що у Буйнова — пневмонія. Як повідомляють, цей прихильник Путіна  вже чимало часу  бореться з онкологією  і його організм від цього є ослабленим.

Як  повідомив директор зірки Сергій Пудовкін, після  ретельної діагностики  пневмонію виключили. На цей  раз  Олександр  Буйнов відбувсь звичайним ГРВІ, тепер  він вдома і відновлює сили після захворювання, інформують російські ЗМІ.

"На спортивні процедури він ходить все життя, а що стосується лікарів, то, звичайно, консультація була проведена. Ось я кажу, що підозра була на більш серйозний діагноз, але все закінчилося добре, так що, думаю, малина буде в пріоритеті", — сказав директор артиста.

При цьому, Олександр Буйнов раніше заявив, що готовий йти воювати і вичікує слушну нагоду, щоб  піти стріляти в українців.

"Я нікому не говорив, що коли почалася "спецоперація", я спочатку виношував думку, а потім у друзів, які по госпіталях всі, запитав: "Може можна мені щось там? Я ж лейтенант в запасі". Він каже: "Саня, тобі скільки років?"- розповів  Буйнов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська пропагандистка здала чоловіка в клінікуЩе одна прихильниця Путіна  Лєра Кудрявцева на початку року повідомляла про те, що розірвала  відносини з чоловіком Ігорем Макаровим. Причина — його залежність  від алкоголю. 

При цьому,  про лікування чоловіка Кудрявцева повідомила   з певним натяком, виділивши слово санаторій  лапками. Користувачі вже припускають, що Макаров знаходиться на реабілітації від алкогольної залежності.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.5-tv.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини