Головна Новини Світ Росія Відомого актора з серіалу РФ "Вулиці розбитих ліхтарів" знайдено мертвим у себе в квартирі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого актора з серіалу РФ "Вулиці розбитих ліхтарів" знайдено мертвим у себе в квартирі

У Георгія Ніколаєва тільки-но почалася активна кар'єра в кіно і на телебаченні

6 березня 2024, 21:55 comments2378
Поділіться публікацією:

Відомий артист з РФ, що виконував ролі  в детективних серіалах та був задіяний в театрі Георгій Ніколаєв пішов з життя, йому виповнилось  54 років. Тіло кіноактора  знайшли в його московському  помешканні.

Відомого актора з серіалу РФ "Вулиці розбитих ліхтарів" знайдено мертвим у себе в квартирі

Георгій Ніколаєв (фото з відкритих джерел)

Про це  інформують російські ЗМІ, посилаючись   на  повідомлення друга Ніколаєва Анатолія Краснопівцева. Рідні Ніколаєва  почали тривожитись за нього, коли він  перестав відповідати  на телефонні дзвінки. Коли  його помешкання  відкрили, то всередині  знайшли вже бездиханне тіло зірки детективних серіалів. Зараз причину смерті з'ясовують.

"Коли сталася ця трагедія — теж поки невідомо. Сім'я ховатиме Георгія в Петрозаводську", — повідомляє Анатолій Краснопівцев.

Відомо, що Георгій Ніколаєв почав працювати, як  актор в театрі міста  Петрозаводська, адже тут він народився. З 2019 року він почав працювати в  московському ТЮГі. Саме в ті  часи, вже живучи в Москві, Ніколаєв  почав активно зніматись в кіно та багатьох  серіалах. Його  впізнавали за ролями, які він зіграв  в кримінальних та детективних серіалах, зокрема,  у "Вулицях розбитих ліхтарів".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що зірку бразильських серіалів знайшли мертвим, у скрині під землею. До цього часу, рідні та друзі зірки плекали надію, що він живий. Проте, з’ясувалося що знаменитість жорстоко вбили. Його труп, невідомі закопали глибоко під землю, помістивши у скриню. Виявили вбитого на території флігеля в Ріо-де-Жанейро. Особистість вдалося ідентифікувати за відбитками пальців. Правоохоронці встановили, що будинок, на території якого знайшли тіло Мачадо, належить жінці. Вона здавала його. Орендаря оселі уже вважають головним підозрюваним у цій справі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини