Головна Новини Світ Росія Відомого російського актора, який засуджений за смертельну ДТП, хочуть відправити на війну в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого російського актора, який засуджений за смертельну ДТП, хочуть відправити на війну в Україну

Єфремов вже 4 роки сидить в СІЗО

23 червня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

 Скандального російського актора Михайла Єфремова, який відбуває покарання за смертельну ДТП, можуть умовно-достроково звільнити за однієї умови — він повинен взяти участь у так званій "спеціальній військовій операції" (СВО) в Україні. Таку заяву зробила організація "Ветерани Росії", готова підтримати актора в суді за умови його участі у війні.

Відомого російського актора, який засуджений за смертельну ДТП, хочуть відправити на війну в Україну

Михайло Єфремов (фото з відкритих джерел)

Представник організації заявив:

"Рішення про умовно-дострокове звільнення ухвалює суд, але Михайло Єфремов повинен знати, що може цілком розраховувати на наше клопотання у разі, якщо виявить бажання стати добровольцем. Він відбув, з урахуванням часу у СІЗО, вже понад половину терміну. Неодноразово покаявся та переглянув свої погляди на життя".

Організація планує надіслати офіційний лист до Бєлгородського СІЗО, де зараз перебуває Єфремов, після чого суд буде вирішувати його подальшу долю. Російські пропагандистські ЗМІ вважають, що така пропозиція може сподобатися Єфремову, оскільки він є прихильником Володимира Путіна та його політики.

Колишній адвокат Єфремова, Ельмар Пашаєв, який також зараз перебуває на СВО, зазначив, що через стан здоров'я актора його навряд чи відправлять на передову, але в прикордонній зоні йому можуть знайти місце.

Нагадаємо, у 2020 році Єфремов влаштував ДТП у центрі Москви, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Він виїхав на зустрічну смугу та врізався у фургон, водій якого згодом помер у лікарні. Суд засудив Єфремова до 7,5 років тюремного ув'язнення.

Також "Коментарі" писали про те, що ще один російський актор попросився на війну, щоб вбивати українців. 68-річна російська знаменитість, кіноактор Василь Міщенко розповів, що  хотів йти  на війну, яку почала  РФ  проти України.  Як він стверджує, звертався до  військових,   маючи прохання  йти на  лінію фронту,  але йому відказали, посилаючись на його вік. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини