Головна Новини Світ Росія Відомого російського блогера затримали за пропаганду тероризму
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого російського блогера затримали за пропаганду тероризму

У квартирі блогера виявили девайс, призначений для куріння невідомих речовин, а також пістолет

9 червня 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

Популярний блогер з Російської Федерації Юрій Хованський був затриманий в Санкт-Петербурзі. Російські правоохоронці вважають, що він може бути причетний до закликів до терористичної діяльності. Це пов'язують з його відео з піснею про "Норд-Ост" — захоплення заручників, яке сталося з 23 по 26 жовтня 2002 року. Про це пише видання OBOZREVATEL з посиланням на Telegram-канал "Mash на Мийці".

Відомого російського блогера затримали за пропаганду тероризму

Юрій Хованський - фото з відкритих джерел

Відзначається, що до оселі блогера прийшли з обшуком, який проводили до другої години ночі. Хованського доставили у відділення поліції, а також порушили проти нього справу за статтею 205.2 Кримінального кодексу ("Публічні заклики до здійснення терористичної діяльності, публічне виправдання тероризму або пропаганда тероризму").

Відомого російського блогера затримали за пропаганду тероризму - фото 2

У виданні повідомляють, що в будинку блогера виявили якийсь девайс, призначений для куріння невідомих речовин, а також пістолет, який ймовірно офіційно не зареєстрований.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що акаунт популярної TikTok-блогерки з України був забанений в соціальній мережі. Дарина Євтух знімала короткі відеоролики про своє життя в селі. На її канал в TikTok було підписано понад 200 тисяч користувачів. Офіційна причина блокування її акаунта звучить так — порушення умов спільноти. Дівчина прокоментувала ситуацію, що виникла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. За словами Дар'ї, вона не засмучується і не збирається припиняти свою блогерську діяльність. Тепер нові ролики будуть виходити в Instagram, де у неї налічується понад сто тисяч підписників.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини