Головна Новини Світ Росія Відому українку хочуть позбавити громадянства Росії: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому українку хочуть позбавити громадянства Росії: яка причина

Анна Асті може позбутися паспорта, який тільки отримала.

28 грудня 2023, 22:50 comments1493
Поділіться публікацією:

Виконавицю  з українського міста  Черкаси  Анну Асті,  що останнім   часом   мешкає  і працює в країні-агресорці,  можуть позбавити громадянства РФ.

Відому українку хочуть позбавити громадянства Росії: яка причина

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Опісля того, як вона  виступила  на скандальній "голій вечірці" Насті Івлєєвої, колишня українка  може поплатитись. Представники Міністерства  внутрішніх справ Росії вже почали перевіряти  співачку. 

Як стверджують  російські ЗМІ,  співачка  може позбутись російського паспорта, що тільки недавно отримала.

При цьому,   виконавиця ще до початку  війни виїхала в Росію. Там вона  продовжує  музичну кар'єру, ще займається  бізнесом.  На початку вторгнення  Асті  була в Україні. Але за наполяганням  чоловіка-росіянина, вони повернулись  в РФ.  Саме там  Асті продовжує  виступати і заробляє свої  криваві рублі.

Недавно  Настя Івлєєва  стала організатором в  Москві "голої  вечірки",  куди запросила  російських артистів, що підтримують путінський режим — Миколу Баскова, Анну Асті, Діму Білана, Лоліту та інших. 

Присутні   влаштовували шабаш  тоді,  коли загарбники вбивали  українців. 

При цьому,  карма вже наздоганяє  росіян. Головну організаторку,  Івлєєву можуть  відправити за ґрати до п'яти років. В неї в офісі вже  були обшуки. Тому російська блогерка  вирішила натискати на жалість і показує тепер  свої крокодилячі сльози. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Українка стала найдорожчою співачкою в РосіїКолишня українка, співачка  Анна Асті  визнана найдорожчою співачкою в РФ. Як розповідає  один з організаторів концертів  журналістам  російських ЗМІ,  зірка  свій 40-хвилинний виступ  оцінює до 20 мільйонів рублів (понад 8 мільйонів гривень). 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини