Головна Новини Світ Росія "Відтермінований парад Перемоги": на вулиці Росії вийшла військова техніка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відтермінований парад Перемоги": на вулиці Росії вийшла військова техніка

У кількох містах Росії з самого ранку вже проходять військові паради, в Москві все знаходяться на низькому старті

24 червня 2020, 10:57 comments1504
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 24 червня, по містах Росії проходять традиційні військові паради, присвячені 75-річчю Великої перемоги, річниця якої була перенесена з 9 травня через коронавірус. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони РФ.

"Відтермінований парад Перемоги": на вулиці Росії вийшла військова техніка

Так, військова техніка вже пройшла головними вулицями міст Чіти ,Улан-Уде, Хабаровська, Білогірська і Волгограду. Найбільш грандіозна хіода запланована на Червоній площі в Москві. Сьогодні сюди прибули делегати з різних країн, щоб особисто побачити це видовище.

У Міноборони РФ зазначили, що перед парадами "провели комплекси санітарно-протиепідемічних заходів", щоб уникнути поширення коронавіруса. Зокрема, провели дезінфекцію транспортних засобів для перевезення особового складу.

Зазначимо, що військовий парад Перемоги призначений напередодні всенародного референдуму про поправки до Конституції РФ, які буквально нададуть правлячому 20 років країною Володимиру Путіну балотуватися на президентський пост ще не менше трьох разів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нові поправки, якщо за них проголосують росіяни, назавжди закриють питання про повернення анексованого Криму тому Україні.

"Мета поправки в іншому, а саме — зробити неконституційними будь-які законопроекти про повернення Криму під керівництво Києва. Це робиться для того, щоб жоден орган державної влади, включаючи президента, парламент чи уряд, не могли серйозно вести переговори, наприклад, про повернення Криму Україні". За словами сенатора, ця поправка потрібна не для того, щоб бігати за блогерами або по соцмережам і дивитися, не написав чи хто-небудь "А давайте віддамо Крим", — зазначив російський політик Андрій Клішас.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини