Головна Новини Світ Росія Вигнали з роботи: ще одна російська актриса виступила проти війни і режиму Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Вигнали з роботи: ще одна російська актриса виступила проти війни і режиму Кремля

Анна Казючиц через свою "антиросійську позицію" втратила роботу

24 жовтня 2023, 22:30 comments1025
Поділіться публікацією:

Російська акторка Анна Казючиц, завоювала заслужену популярність, бо відома шанувальникам за ролями в багатьох  проектах. В тому числі і  українських серіалах. Із самого початку повномасштабної війни зірка  не зробила  ніяких публічних заяв,  але російські актори, які працюють з нею,  розповідають, яке її відношення до  геноциду українських громадян.

Вигнали з роботи: ще одна російська актриса виступила проти війни і режиму Кремля

Анна Казючиц (фото з відкритих джерел)

Коментуючи ситуацію  російським  медіа вони повідомили, що  вже швидко Анна  Казючиц може  позбавитись  роботи в телепроектах,  бо  засуджує велику  війну. Актрису  позбавили ролі у виставі, і є реальною ситуація,  що вона залишиться без  роботи на  телебаченні, де була задіяна в програмі "ДНК".

За словами російських акторів,  їх колега  часто  критично оцінювала  вторгнення до України, використовуючи при цьому   антивоєнні гасла. З цієї причини Анна  багато разів  сварилась  з  акторами, які підтримують путінський режим.

"Антиросійську позицію патріотично налаштовані колеги не вітали, раз у раз спалахувала лайка. Та й постійно слухати всякі гасла і міркування команді вистави було елементарно неприємно", –  розповів один з акторів про причину  таких  сварок.

При цьому,  нашу країну підтримують  Марія Машкова, Яна Троянова, Лія Ахеджакова та інші  зірки з РФ. Багато хто вже  залишив Росію  та засудив злочинну кремлівську  владу.

До слова,  ця росіянка  відома  за ролями в таких  кінопроектах,  як "Приречена стати зіркою", "Катино щастя", "Криве дзеркало душі", "Посмішка пересмішника", "Ціна минулого", "Лабіринт ілюзій".

З 14 грудня 2020 року вона  веде ток-шоу "ДНК" на НТВ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор виступив проти режиму Кремля та звернувся до молоді.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини