Головна Новини Світ Росія Виходить на червону доріжку фестивалю Михалкова: ще одна українська акторка переїхала до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Виходить на червону доріжку фестивалю Михалкова: ще одна українська акторка переїхала до РФ

Задніпровський каже, що вже викреслив Галину Безрук з числа друзів.

15 жовтня 2023, 23:45 comments1873
Поділіться публікацією:

Українська знаменитість,  який відомий глядачам за  кінофільмами і серіалами, Назар Задніпровський  пояснив, чому  залишилась  жити і  будувати кар’єру в РФ  в  колишня  українська акторка  Галина Безрук. Відповідаючи на запитання порталу "Обозрєватєль", Задніпровський   розповів, як довго і серйозно розмовляв  з нею під час зйомок  четвертого сезону серіалу "Будиночок на щастя".

Виходить на червону доріжку фестивалю Михалкова: ще одна українська акторка переїхала до РФ

Галина Безрук (фото з відкритих джерел)

Кіноактор,  що   кілька  років знімавсь з  Галиною  в  продовженні серіалу, стверджує, що причина  такого  вчинку  колеги по професії, насправді  криється не в тому, що  чоловік-росіянин і  є маленька  дитина.

"Ми закінчили четвертий сезон "будиночка" п'ятого грудня 2021 року. Я з нею мав серйозні розмови: давай додому, бачиш же, як все нагнітається. Забирай дитину, переїжджай. Вона чомусь вважала, що нікому в Києві не потрібна. Пишуть, що вона вибрала сім'ю, чоловік – російський актор. Ні, сім'я її не тримала. Там проблеми з чоловіком, вона сама розповідала – заглядає в чарку. Галина вибрала роботу в Москві – в цьому причина", – розповів  український артист.

Назар  Задніпровський  продовжив, що вже пройшло багато часу, як він  виключив  Галину Безрук зі  своїх  друзів.

"Можна вибрати роботу, але ніде не вилазити, а можна як Галя ‒ коли росіяни бомблять її рідний Краматорськ, виходити на червону доріжку фестивалю Михалкова. Такими вчинками перекреслюється людина", — завершив  актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка родом з України проміняла свою батьківщину на комфортне життя у Москві44-річна кіноакторка Ольга Ломоносова  вже  не перший рік   грає ролі  в серіалах і кіно.  Маючи величезний  список своєї участі в кінофільмах, глядачам вона найбільше пам'ятається, зігравши в серіалі "Не родись вродливою".

  Ця актриса  живе в РФ  і знімається в російській кіноіндустрії, тому не всі глядачі  цікавляться її біографічними даними.,  Проте Ольга Ломоносова  родом з України. Вона народилась і вчилась  в  місті Донецьку. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини