Головна Новини Світ Росія Вимагають чверть мільйона: на співачку з України подали до суду в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вимагають чверть мільйона: на співачку з України подали до суду в РФ

Після голої вечірки невдачі так і сиплються на голову Анни Asti

20 лютого 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

Колишня українка, яка зрадила свою  країну  Анна Asti (справжнє ім'я — Анна Дзюба)  тепер має від Всесвіту покарання  про те, що мовчить і не засуджує   війну в  своїй країні — спочатку її чекає скасування за участь в "голій" вечірці Насті Івлєєвої, зараз на горе-співачку подали в суд.

Вимагають чверть мільйона: на співачку з України подали до суду в РФ

Анна Asti (фото з відкритих джерел)

Новину  про це оприлюднили   російські ЗМІ. Представники компанії "Неформат", яка володіє  авторськими правами  на багато російських хітів, подали позов на музичний лейбл" Фенікс", половиною якого володіє співачка. Позивачі вимагають стягнення в розмірі 612 тис.рублів (приблизно 254 тис. гривень — прим. редактора).

Відомо, що представники "Неформату" вже були учасниками  декількох гучних судових процесів. При цьому, зазначається про стягнення несплачених роялті та порушені, на їх думку, авторські права. Для прикладу, в  2020 році вони подали до судового органу  на популярне в  Росії ток-шоу, де йшлося про незаконне використання  під час ефіру фрагментів кліпів групи Тату "Я сошла с ума" і "Нас не догонят", права на ці кліпи  належать саме компанії "Неформат".

Допоки ще нез'ясовано, в чому  саме звинувачують Анні Асті та її лейбл, але представники російських ЗМІ наводять припущення, що у випадку з Анною Асті  йдеться  про порушення авторських прав з боку співачки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ вимагає від Анни Асті публічно відмовитися від українського громадянства та підтримати війну. Колишня українка  Анна Асті, яка  тепер  робить кар’єру в РФ, аби  зберегти  російське  громадянство,  має публічно відмовитися  від  свого українського паспорта   та  висловитись за підтримку війни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини