Головна Новини Світ Росія "Він ніякий": акторка зі "Сватів" накинулася на Володимира Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він ніякий": акторка зі "Сватів" накинулася на Володимира Зеленського

Тетяна Кравченко назвала Володимира Зеленського Наполеоном

11 червня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

Російська акторка Тетяна Кравченко, яка виросла в Донецьку,  проте одобрює  війну  російських  загарбників в Україні,  висловила власну думку про Володимира Зеленського.

"Він ніякий": акторка зі "Сватів" накинулася на Володимира Зеленського

Тетяна Кравченко (фото з відкритих джерел)

При цьому,  ця прихильниця Путіна  найбільше стала  відомою за роллю Валюхи в серіалі "Свати", який створила компанія Зеленського.

Як  повідомила акторка російським  ЗМІ, вона не зрозуміла, для чого Зеленський пішов в політику. Але сама Кравченко, яку часто бачать у нетверезому вигляді, захотіла оцінити акторські здібності нашого президента.

"А він же чистий Наполеон... Але ось артист він ніякий. Загрався він. Зеленський усе це робить не через любов до українського народу. Загрався, а тепер уже й боїться... Куди він поліз?!", -  каже  акторка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що модель з України зрадила свою батьківщину та накинулася на президента ЗеленськогоЕкс-модель Наталія Бакай, що в 1996 році  була учасницею   престижного  конкурсу краси "Міс Світу", представляючи Україну, зараз проживає  в Москві. Саме в російській столиці вона  активно підтримує  кремлівську пропаганду,  оприлюднюючи погрози в соціальних мережах навіть українському президенту. 

Недавно Наталія  розмістила  на своїй сторінці публікацію з фотографією  Володимира Зеленського ще  з  часів його зйомок в кіно і підписала: "Біжи, с*ка, біжи!" За це блогерка нарвалась на шквал критики від  підписників, але вона переконана, що зробила все правильно.

Ще Бакай, наслідуючи пропагандистські  методички, заявляє що "Росію перемогти неможливо". До слова, Наталія Бакай, екс-учасниця конкурсу краси "Міс Світу", дружина першого очільника НАК "Нафтогаз України".
 
  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини