Головна Новини Світ Росія Він убив 80 жінок і тепер поставив умову російській владі
commentss НОВИНИ Всі новини

Він убив 80 жінок і тепер поставив умову російській владі

Російський серійний вбивця планує піти на фронт, проте не зараз, адже воювати взимку - "це божевілля".

17 січня 2023, 12:25 comments11163
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній міліціонер Михайло Попков, більш відомий як серійний вбивця "ангарський маніяк" хоче поїхати воювати проти України. Проте перед російською владою він поставив одну умову – має стати тепліше. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на УНІАН.

Він убив 80 жінок і тепер поставив умову російській владі

Ангарський маніяк Михайло Попков. Фото з відкритих джерел

Подробиць щодо нових свідчень Попкова не повідомляють, проте за результатами розслідування колишнього російського міліціонера перевели з колонії в Мордовії до Іркутська. Саме там "ангарський маніяк" дав кілька свідчень для ЗМІ. Михайло Попков заявив, що планує піти в армію, щоб воювати в Україні.

"Якщо я скажу, що у мене є таке бажання, то це буде не зовсім щиро, тому що це все-таки не комп'ютерна гра і не книга", — сказав російський маніяк.

Росіянин додав, що не хоче воювати взимку, адже це морозна погода йому неприємна.

"Ви йдете прямо з теплої кімнати в холодну траншею. Скільки людей може бути? Я можу щось переплутати, але це божевілля. Мені ніхто нічого гарантувати не може", — сказав Попков.

Після привернення уваги до цієї теми, відповідні публікації зникли з кількох державних російських сайтів. Наразі доведено причетність колишнього російського міліціонера Михайла Попкова до 83 вбивств.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Фінляндії порівняв агресію Путіна з ганьбою Сталіна. Диктатор СРСР напав на Фінляндію в 1939 році, але не зміг захопити країну та втратив понад 100 тис. осіб у цій військовій кампанії.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія шукає на тимчасово окупованих територіях, зокрема і в Криму нових найманців для своїх ПВК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини