Головна Новини Світ Росія Випрошує прощення у Кремля: організаторка "голої вечірки" в РФ відсвяткувала день народження на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Випрошує прощення у Кремля: організаторка "голої вечірки" в РФ відсвяткувала день народження на Донбасі

Настя Івлєєва вислужується перед Кремлем після скандалу з "голою вечіркою"

6 травня 2024, 23:55
Поділіться публікацією:

Знана в РФ ведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка виступає за криваву війну, порушила мовчанку. Вона  вперше за тривалий  погодилась на інтерв'ю, де розказала, як "відсвяткувала" своє 33-річчя.

Випрошує прощення у Кремля: організаторка "голої вечірки" в РФ відсвяткувала день народження на Донбасі

Настя Івлєєва (фото з відкритих джерел)

Настя Івлєєва  зазначила, що весною цього  року  побувала на окупованому  Донбасі.  Головна мета поїздки  "познайомитися з регіонами та людьми, які проживають у них". Російська блогерка приховала свою поїздку, бо ніби не хотіла, щоб ЗМІ дізнались про неї.

Настя Івлєєва  розповіла, що була також в Маріуполі.  Вона  повідомила, що місто в  сильних руйнуваннях, але  поступово відбудовується. Ще додає, що в Маріуполі  відчула "завмирання серця" від усього, що бачила.

"Це унікальне видовище – як із руїн народжується нове життя", — сказала росіянка.

Ще  ведуча   повідомила, що була на лінії  фронту,  проте затрималась  там  тільки  на 15 хвилин. Івлєєва  дуже здивована тим, що люди під звуки вибухів таки  продовжують жити.

"Ми просто стояли, слухали війну. Враження на все життя", – сказала пропагандистка.

Вона ще продемонструвала фотографію, де  стоїть біля стели з надписом "Донецьк".  Блогерка  зробила цілу подію зі своєї мандрівки. Видно, що вона  дуже задоволена  своїм рішенням відвідати окуповані території. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що блогерка, яка влаштувала скандальну "голу вечірку", покинула Росію з п'ятьма величезними валізами. Кілька  пропагандистських телеграм-каналів РФ  повідомляють про те, що російська блогерка Анастасія Івлєєва, яка зганьбилась  і поставила крапку на  своїй  кар'єрі,  організувавши  "голу вечірку",  залишила  РФ. 

Після  провокаційної вечірки блогерки, на  Анастасію та  всіх інших учасників "голої парті" навалились  всі "скрепні" санкції  РФ.  Найперше, Кіркорова і його молоду колегу-зрадницю з України Анну Асті  почали вирізувати  з  ефірів російського пропагандистського ТБ, та ще зачистили новорічні шоу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини