Головна Новини Світ Росія Випустили вісім куль: біля Москви розстріляли спецпризначенця ГРУ, який тільки повернувся з війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Випустили вісім куль: біля Москви розстріляли спецпризначенця ГРУ, який тільки повернувся з війни в Україні

Окупант був учасником так званої "СВО" і лише тиждень тому повернувся з фронту.

сьогодні, 20:30
Поділіться публікацією:

 16 жовтня під Москвою було вбито 44-річного заступника командира Центру підготовки Сил спецоперацій Збройних сил РФ Микиту Кленкова. Офіцер ГРУ, який брав участь у війні проти України, повернувся до Росії лише тиждень тому. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Випустили вісім куль: біля Москви розстріляли спецпризначенця ГРУ, який тільки повернувся з війни в Україні

В РФ розстріляли полковника армійського спецназу (фото з відкритих джерел)

За наявною інформацією, Кленков залишив свій будинок і вирушив у напрямку П'ятницького шосе. Невідомі відкрили вогонь по його автомобілю біля села Меленки Сонячногірського району Московської області.

Внаслідок численних поранень Кленков загинув на місці. Автомобіль, в якому перебував заступник командира, врізався у паркан і стіну будівлі.

Зловмисники зробили не менше восьми пострілів у машину. Вогонь вівся впритул по лобовому склу і з боку водія, що свідчить про цілеспрямоване вбивство.

Свідки чули постріли приблизно о 9:00 ранку. Є дані, що Кленков нещодавно повернувся з зони так званої "спеціальної військової операції" (СВО).

Російські ЗМІ повідомляють, що на місці злочину поліція виявила гільзи від пістолета калібру 9 мм. У зв'язку з цим оголосили план перехоплення. Під підозрою — автомобіль Mitsubishi Outlander 2012 року випуску, який активно розшукують.

Згідно з інформацією телеграм-каналу "ВЧК-ОГПУ", Кленков обіймав посаду заступника командира підрозділу спецпризначенців. Відповідно до розслідування "Важных историй", він служив у військовій частині 43292, що належить до Центру підготовки Сил спецоперацій, і мав постійну прописку в місті Солнєчногорськ-2.

Російські джерела також стверджують, що Кленков був високопосадовцем у спецназі Головного управління розвідки (ГРУ). За даними геолокації, він замовляв доставку їжі до штаб-квартири ГРУ, а також відвідував поліклініку, розташовану поблизу будівлі ГРУ.

ТАСС, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, підтверджує версію про замовне вбивство. Вбивця встиг утекти з місця події, і його особа наразі не встановлена.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії жахнулися від операції українських хакерів

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vchkogpu/51782

Новини