Головна Новини Світ Росія Виробляв зброю для війни: у Росії пролунав гучний вибух на пороховому заводі, є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Виробляв зброю для війни: у Росії пролунав гучний вибух на пороховому заводі, є загиблі

На Тамбовський завод Україна наклала санкції

20 червня 2023, 18:05
Поділіться публікацією:

У РФ. на Тамбовському пороховому заводі сьогодні був гучний вибух, після  нього  виникла пожежа. Попередньо кажуть про  чотирьох  загиблих  працівників, які  були залучені  до виробництва зброї на цьому військовому виробництві. 

Виробляв зброю для війни: у Росії пролунав гучний вибух на пороховому заводі, є загиблі

Тамбовський пороховий завод (фото з відкритих джерел)

Про це інформує телеграм-канал Baza.

В повідомленні  йдеться, що вибух  зафіксований  в цеху №3 приблизно о 14:00. Після вибуху на виробничих площах виник вогонь, його пожежникам   ніби вдалось погасити.

В момент вибуху загинули 4 росіяни, ще 2  серед постраждалих. Що стало причиною вибуху  не повідомляють.

Представники офіційної влади країни-агресорки підтверджують інформацію про вибух. Деякі пропагандистські видання  інформують, що кількість загиблих збільшилась і зараз називають вже   5 жертв інциденту. 

Тамбовське  оборонне підприємство РФ внесли  до санкційного списку в нашій країні. Як стверджують  на сайті НАЗК, воно причетне до війни проти України. 

"Діяльність зазначеного підприємства відіграє значну роль у забезпеченні збройної агресії проти України. Своєю діяльністю підприємство завдає істотної шкоди національній безпеці, суверенітету та територіальній цілісності України шляхом виробництва піроксилінового пороху для всіх видів боєприпасів, що знаходяться на озброєнні Збройних сил Російської Федерації. Основними замовниками продукції "ФКП "ТПЗ" є низка підприємств російського військово-промислового комплексу", — стверджують  представники  НАЗК. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шойгу озвучив свою версію – чим Україна вдарить по окупантах у Криму та РФ. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу вирішив знову вдатися до улюбленої практики — погрожувати Києву ударами по "центрах прийняття рішень". Все через те, що нібито російській розвідці стало відомо про підготовку ЗСУ до ударів по окупованому Криму та Росії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини