Головна Новини Світ Росія Вісім років "бомбас" та війна на знищення,- Путін про причини військового вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Вісім років "бомбас" та війна на знищення,- Путін про причини військового вторгнення в Україну

Володимир Путін знову звинувачує у війні українських націоналістів

9 лютого 2023, 20:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 9 лютого, глава Кремля  Володимир Путін під час зустрічі  з працівниками галузі авіації РФ вкотре наголосив, що Російська Федерація  "не розпочинала жодних бойових дій" в Україні, тепер "намагається їх закінчити".

Вісім років "бомбас" та війна на знищення,- Путін про причини військового вторгнення в Україну

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Під час свого виступу господа Кремля  знову нагадав, що в Україні 2014 року пройшов "державний переворот", потім почались  "події в Криму та на Донбасі" — так російський президент назвав незаконну окупацію Криму та підтримані Росією  сепаратистські заворушення в Донбасі.

Кремлівський диктатор вкотре   розповів про вісім років "бомбас" та звинуватив  українські Збройні сили в обстрілах так званих "ДНР" та "ЛНР", які почались з 2014 року.

"У порушення всіх домовленостей, усіх зобов’язань ці регіони Донбасу були взяті в блокаду, по них стали працювати з допомогою важкої військової техніки, неодноразово проводили крупні військові операції. Тобто вони почали війну тоді. Вони почали війну і вона тривала вісім років на знищення тих людей, які там живуть, які почувають себе кровно зв’язаними з Росією, російською культурою, російською мовою. Скільки можна було терпіти вже?" — сказав  глава Кремля, тим самим пояснивши причину повномасштабної  війни, яка почалась на українській території 24 лютого 2022 року.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Перекосило обличчя: друг Путіна зніяковів, коли побачив Зеленського на саміті ЄС (ВІДЕО).Президент України Володимир Зеленський, який прибув та виступив на саміті ЄС, зробив спільне фото з іншими лідерами Європи. Але його появі там були раді не усі. Зокрема, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який дружить з російським президентом Путіним.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvv

9 лютого 2023, 21:31

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини