Головна Новини Світ Росія Витік радіації на Ростовській АЕС: РФ приховує аварію
commentss НОВИНИ Всі новини

Витік радіації на Ростовській АЕС: РФ приховує аварію

Радіоактивна хмара рухається у глиб країни, у бік Саратова

19 липня 2024, 11:29 comments4141
Поділіться публікацією:

На Ростовській атомній електростанції (АЕС) сталася масштабна радіаційна аварія, внаслідок якої в атмосферу потрапила величезна кількість радіоактивних ізотопів. За наявними даними, рівень радіації в 75 разів перевищує норму, а радіоактивна хмара поширюється вглиб країни, загрожуючи мільйонам жителів. 

 Витік радіації на Ростовській АЕС: РФ приховує аварію

На Ростовській АЕС радіаційна аварія

Уряд РФ намагається приховати масштаби катастрофи, заявляючи про "нормальний" радіаційний фон у регіоні. Однак, в соціальних мережах користувачі  повідомляють про критичну ситуацію на АЕС та загрозу для здоров'я та життя людей.

 Витік радіації на Ростовській АЕС: РФ приховує аварію - фото 2

Зазначимо, що кілька днів тому у деяких районах Республіки Дагестан тимчасово вимкнули електроенергію через збій на атомній електростанції в Ростовській області. Тоді  тимчасові відключення електроенергії було запроваджено у населених пунктах на території окупованого Криму. Відомо, що світла не було у Севастополі, Ялті, Алушті, Феодосії та інших населених пунктах. 

“Коментарі” писали, що окупаційна влада причиною відсутності світла називає аномальну спеку та ремонтні роботи. Крім електроенергії, у жителів Криму також виникли проблеми з водою та газом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини