Головна Новини Світ Росія Війна прийшла і до Брянської області: росіяни повідомляють вибухи та пожежі, у небі літають гелікоптери
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна прийшла і до Брянської області: росіяни повідомляють вибухи та пожежі, у небі літають гелікоптери

Вибухи лунали на території РФ за 50 км від українського кордону

14 червня 2022, 14:20
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", інформацію підтвердили нардеп Олексій Гончаренко. Він повідомив у себе в телеграмі, що в Клинцях, Брянській області стався сильний вибух у військовій частині. Місто знаходиться за 50 км від кордону.

Війна прийшла і до Брянської області: росіяни повідомляють вибухи та пожежі, у небі літають гелікоптери

Брянська область. Фото: з відкритих джерел

Пізніше з'явилася інформація від російської влади. Так губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз повідомив у Телеграм, що стався обстріл села Займище під Клинцями, нібито пошкоджено кілька будинків, чотирьох людей поранено. Після отримання поранень люди звернулися по медичну допомогу. Богомаз про вибухи у військовій частині нічого не повідомив.

Ну, а Телеграм-каналі "Обережно, новини" з'явилися повідомлення місцевих жителів, які стривожені від того, що в місті Клинці була чутна ціла серія вибухів, після чого почалася сильна пожежа, а в небо було піднято гелікоптери. Містяни також повідомили, що люди залишилися без електрики та води.                                                                                                                                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна визначилися з новою сакральною датою у війні в Україні. Раніше зазначалося, що російська армія спробує здобути якусь знакову перемогу до 9 травня, але потім так звана "військова спецоперація" в Україні суттєво затягнулася і тепер у Кремлі готуються завершити військові дії в Україні до нової дати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ватажок "ДНР" Денис Пушилін визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися – просить залучити союзників РФ.

Війна прийшла і до Брянської області: росіяни повідомляють вибухи та пожежі, у небі літають гелікоптери - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини