Головна Новини Світ Росія Війни з Україною можна уникнути, - МЗС РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Війни з Україною можна уникнути, - МЗС РФ

За словами Сергія Лаврова, головне для президента України "утриматися при владі"

28 квітня 2021, 10:09 comments1508
Поділіться публікацією:

За словами очільника Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова, повномасштабної війни Росії з Україною можна і потрібно уникнути. Про це російський чиновник заявив виданню "РИА-Новости", пише "Українська правда".

Війни з Україною можна уникнути, - МЗС РФ

Сергій Лавров - фото з відкритих джерел

"Якщо це залежить від нас і від ополченців (терористичні угруповання "ДНР "і "ЛНР"- ред.УП), наскільки ми можемо розуміти їх принципові підходи, то війни можна і потрібно уникнути", — сказав міністр закордонних справ РФ.

Лавров також додав, що не може відповідати за Україну і, зокрема, за державного главу Володимира Зеленського. Чиновник стверджує, що "за зовнішніми ознаками", для українського лідера є головним "утриматися при владі, і він готовий платити будь-яку ціну, включаючи потурання неонацистам і ультрарадикалам, які продовжують оголошувати ополченців Донбасу терористами".

Нагадаємо, що в Міноборони України попередили, що напередодні Великодня Росія готує ряд провокацій на Донбасі. Не виключаються втрати серед мирних жителів. Портал "Коментарі" вирішив запитати експертів, чи вигідно РФ зараз нагнітати обстановку на Донбасі і чи готовий Захід до більш жорстких санкцій, якщо це трапиться. Фахівці вважають, що провокації на лінії розмежування можливі, про що і попереджають в Міноборони. Наслідком цих провокацій може стати нагнітання негативного інформаційного фону проти України. Ми маємо перепочинок, але в середньостроковій перспективі можливий новий виток напруженості.

Раніше видання "Коментарі" розповідало, що віце-прем'єр України Олексій Резніков заявив, що війни з Росією не буде. Чиновник стверджує, що зараз в Україні не час для війни, оскільки у громадян за графіком городні роботи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лапти Вверх

28 квітня 2021, 12:25

С такой рожей только заявления делать. Пусть еше подключит "Машку - 3 рубля и общая", та точно желчи нагонит.

Архангел

28 квітня 2021, 10:53

лавров лживый подонок!!!


Новини