Головна Новини Світ Росія Російські війська повертаються після навчань у Криму до місць дислокації: Міноборони РФ зробило заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські війська повертаються після навчань у Криму до місць дислокації: Міноборони РФ зробило заяву

У Міноборони РФ повідомили, що частина військ повертається після навчань у Криму

16 лютого 2022, 11:52
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Росії зробило заяву, де повідомило, що війська, які брали участь у навчаннях в Криму, зараз овертаються до місць своєї дислокації. Про це повідомляє Міноборони РФ.

Російські війська повертаються після навчань у Криму до місць дислокації: Міноборони РФ зробило заяву

Ешелон російської військової техніки - Міноборони РФ

"Підрозділи Південного військового округу, які завершили участь у тактичних навчаннях на полігонах Кримського півострова, здійснюють марші до пунктів постійної дислокації залізничним транспортом. Ешелон із військовою технікою перетнув Кримський міст", – йдеться у заяві Міністерства оборони РФ. 

Прес-служба Міноборони РФ опублікувала фотографії, на яких видно військову техніку на Керченському мосту.

У міністерстві заявили, що забрали звідти самохідні артилерійські установки, танки та бойові машини піхоти.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія заявила про відведення військ: Південний і Західний військові округи почали повертати війська до місць дислокації після навчань. Зараз військові підрозділи завантажують транспорт і починають повернення до пунктів постійного розташування. Офіційний представник Міноборони РФ заявив, що після завершення військової підготовки буде здійснено, як і завжди, "марші комбінованим способом до пунктів постійної дислокації".

Також "Коментарі" писали, що Кулеба засумнівався у намірах Росії відвести війська від кордонів. Дмитро Кулеба прокоментував інформацію, про те, що нібито російська армія повертається у місця своєї постійної дислокації. Міністр закордонних справ поки не побачив підстав для того, щоб заявляти про зниження напруги на українських кордонах. У своєму нещодавньому твіті, він заявив, що поки заяви Кремля не підкріплені реальними діями. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини