Головна Новини Світ Росія Військовий про події в Курську: Путін «мертвий», всі чекають на команди згори, а їх нема
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий про події в Курську: Путін «мертвий», всі чекають на команди згори, а їх нема

ЗСУ демонстративно використовують свої підрозділи у боях в Курській області

7 серпня 2024, 14:39 comments11410
Поділіться публікацією:

У нинішньому Курському наступі цікаво те, що під час підготовки наступу була якісна тиша, а також  демонстративне застосування реєстрових частин ЗСУ при атаках на територію РФ, відзначив військовий Ігор Луценко. За його словами, раніше такого не було.

Військовий про події в Курську: Путін «мертвий», всі чекають на команди згори, а їх нема

Володимир Путін

"Навіть станом на зараз є уже важливий підсумок. Як і під час деяких попередніх рейдів на територію Московії, так і під час маршу Пригожина на Москву, відсутня належна і згуртована реакція російської державної системи. Одна частина держапарату бреше, інша намагається воювати, але явно в неї немає належних сил", — відзначив Луценко.

За його словами, команди зверху немає на це. Окрім того, додав він, не працює і цивільний захист.

"Тому я погоджуюся, що Путін "мертвий". Вся його держава чекає на команди, а команди не йдуть не йдуть. Це треба пояснювати усім, хто боїться Росії. Це було очевидно ще у минулому році, а нині — знову видно", — додав Луценко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за словами російського опозиціонера Іллі Пономарьова зайшли у Курську область саме українські регулярні війська, а не РДК. За його словами, якщо російські добровольці там і є, то виконують якусь допоміжну функцію.

Окрім того, "Коментарі" розповідали, що операція ЗСУ має кілька цілей. Серед них – відтягнути ворожі війська із фронту в Україні. Також кажуть, що, можливо, українські військові хочуть захопити Курську АЕС. Росіяни навіть із цього приводу почали отримувати попередження. Втім в РФ уже заявили, що, буцімто, військові, які зайшли в Курську область, не мають на це сил і засобів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини