Головна Новини Світ Росія Вказівка надійшла з Кремля: російські пропагандисти отримали незвичайну заборону
commentss НОВИНИ Всі новини

Вказівка надійшла з Кремля: російські пропагандисти отримали незвичайну заборону

Заборона пов'язана з новою заявою з Придністров'я про намір "республіки" увійти до складу РФ

22 липня 2022, 19:55 comments1777
Поділіться публікацією:

Популярним російським пропагандистам заборонено активно висвітлювати тему Придністров'я. Невизнана республіка заявила, що хоче увійти до складу рф. Про це пише 24 канал, посилаючись на джерела в розвідці.

Вказівка надійшла з Кремля: російські пропагандисти отримали незвичайну заборону

Пропагандисти Кремля, ймовірно, не будуть активно згадувати про Придністров'я (фото з відкритих джерел)

За інформацією українських ЗМІ, для пропагандистів підготували нову методичку, в якій йдеться, що не варто робити багато шуму навколо заяви придністровської "влади", що пролунала сьогодні.

 Можливо, Кремль випустив таку заборону, адже поки не бажає приєднувати до себе окуповану багато років тому частину Молдови. Саме тому керівництво рф вирішило "з'їхати з цієї теми".

 Відомо, що 22 червня, "глава МЗС" Придністров'я Віталій Ігнатьєв виступив із гучною заявою, повідомивши, що "республіка" збирається домагатися незалежності та й надалі приєднатися до складу рф.

В Молдові вже відреагували на цю заяву. Так в Бюро реінтеграції Молдови нагадали про існування формули мирного врегулювання конфлікту і закликали поважати суверенітет і територіальну цілісність країни.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писала про те, що у Держдумі таки зібралися приєднувати Придністров'я. У Держдумі РФ заявили, що бажання невизнаного Придністров'я стати частиною Росії слід розглядати всерйоз. Про це в інтерв'ю російському пропагандистському інформагентству "РІА Новини" заявив член комітету Держдуми з міжнародних справ Дмитро Бєлік.  Бєлік назвав Придністров'я анклавом Молдови, який не бачить свого майбутнього у складі сусідньої Румунії, але при цьому добродушно зустрів у себе російських миротворців, які на території Придністров'я вже тривалий час.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини