Головна Новини Світ Росія Влаштувала божевільні та п'яні танці: у Росії висміяли колишню співачку з України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Влаштувала божевільні та п'яні танці: у Росії висміяли колишню співачку з України (ВІДЕО)

У мережі з'явилося відео, як Корольова не зовсім адекватно поводиться під час зйомок

2 травня 2024, 23:45 comments1574
Поділіться публікацією:

Колишня мешканка України, співачка,  яка виїхала до Москви - Наташа Корольова, оприлюднила дивний відеоролик.

Влаштувала божевільні та п'яні танці: у Росії висміяли колишню співачку з України (ВІДЕО)

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

Зокрема, в мережі  опубліковане відео, як  російська зірка не зовсім адекватно поводить себе під час зйомок чергового випуску  російського телешоу. В компанії зі ще одною  путіністкою — Кудрявцевою, Корольова чудернацько танцює, показує безглузді рухи тіла, ще пристає зі своїми "танцями" до інших російських  знаменитостей.

Наташа Корольова оприлюднила відеоролик на  власній сторінці в Instagram, тому здається, що співачка добре "під градусом". Це "веселе" відео колишня українка  сама називає  саундтреком "п'яна Наташа".

"Кривляються. Не соромно це показувати!", "Голої вечірки було мало треба виставляти далі більше", "Бенкет під час чуми, де совість?", "Наташа клоун, заспокойся вже", — написали користувачі  мереж.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна російська співачка впала прямо на сцені. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що  народилась в місті  Київ, проте залишила  батьківщину і  виступає на боці  ворога, зробила себе  посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у  відео, де відзнято  нетверезий конфуз співачки. 

В Інтернеті оприлюднено  відеоролик,  де Сєдокова   звалилась  на сцені під час свого виступу. Співаючи на концерті в  російській столиці, зірка очевидно мала бажання   справити якнайкраще враження на  прихильників, проте вийшло  все  навпаки. Знаменитість в якийсь момент не змогла втриматись  на ногах, і  "приземлилась" на "п'яту точку".  Анна ще  намагалась  якось співати, але робила це   невиразно,  тому шоковані глядачі  нічого не могли зрозуміти. Ситуацію, як звалилась на сцені Сєдокова висміяло чимало  російських Telegram-каналів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини