Головна Новини Світ Росія Вночі лунали вибухи у Курську, Воронежі, Бєлгороді: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Вночі лунали вибухи у Курську, Воронежі, Бєлгороді: що сталося

У РФ стверджують, що спрацювала система ППО

27 квітня 2022, 07:57 comments12183
Поділіться публікацією:

Після характерних бавовни у Бєлгородській області тепер не дорахуються ще одного великого складу з боєприпасами. На складі сталася пожежа, після чого почали детонувати боєприпаси. Як передає портал "Коментарі", інформацію підтвердив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, пише російський "Інтерфакс".

Вночі лунали вибухи у Курську, Воронежі, Бєлгороді: що сталося

Вибухи у Бєлгородській області. Фото: з відкритих джерел

В'ячеслав Гладков розповів, що склад із боєприпасами злетів у небо в районі села Стара Нелідівка. При цьому від займання ніхто з цивільного населення не постраждав, руйнувань житлових будинків також не зафіксовано.

У російському виданні припустили, що пожежа на складі боєприпасів могла статися після прицільного влучення з української сторони.

Неспокійно вночі також було у Курській області. Так губернатор регіону Роман Старовойт повідомив у себе в телеграмі, що в ніч на 27 квітня жителі Курська чули "бавовну" — нібито спрацювала російська ППО. Подробиці Старовойт не повідомив, пообіцявши повідомити росіян про те, що сталося після розгляду.

У російському Воронежі також пролунали два вибухи. Про це повідомив помічник оперативного чергового ДО та НС у Радянському районі Воронежа, зазначивши, що було чути дві виразні бавовни в районі мікрорайону Шилово. На місце вибухів оперативно виїхали працівники МНС. Очевидці повідомили, що у місті спрацювали системи ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — третій місяць повномасштабного вторгнення: експерти розповіли, як повномасштабна війна змінила Україну та Росію – чого чекати у найближчому майбутньому. Війна принесла багато горя Україні, але й зробила українську націю набагато сильнішою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини