Головна Новини Світ Росія Володимир Путін з'явився в Tik-Tok (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Путін з'явився в Tik-Tok (Відео)

На відео віртуальний президент Росії радіє снігу, влаштовує аквадискотеки та живе звичайним життям

11 лютого 2021, 08:10 comments1513
Поділіться публікацією:

В соціальній мережі TikTok нещодавно з'явився профіль віртуального президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомило видання Openmedia на своїй Instagram-сторінці.

Володимир Путін з'явився в Tik-Tok (Відео)

Володимир Путін в Tik-Tok. Фото: 24 канал

Анімований персонаж створений за допомогою технології deepfake. У своїх відео Путін ділиться смачними рецептами, танцює, бере участь в челенджах, показує, як потрібно чистити сніг та просто живе звичним життям.

Сторінка віртуального президента має назву "1facerussia". З коментарів стає зрозуміло, що віртуальний Володимир Путін подобається громадянам Росії більше за реального.

Нині у фейкового Глави РФ чотири мільйони підписників, 28,7 мільйона лайків та 27 відео.


Нагадаємо, що нещодавно окрім палацу в Геленджику, знайшли ще один маєток Путіна. Знаходиться він не в Росії, а на мальовничому півострові Крим, анексованому РФ. Кадри показали журналісти видання "Крим. Реалії".

Йдеться про колишні українські держдачі, які прибрав до своїх рук після анексії Криму російський президент. Черговий "палац Путіна" розташовано неподалік села Олива. Дача ретельно захована за двома масивними парканами. Так, перший з них досягає висоти в 6 м і буквально напханий камерами відеоспостереження. Переглянути відео маєтку та прочитати про нього детальніше можна в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що у Латвії заборонили мовлення телеканалу "Росія РТР". Причиною накладення санкцій стала постійна пропаганда проти України. Заборона на телеканал діятиме один рік.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що радник української делегації в мінській ТКГ і глави Офісу Президента Андрія Єрмака Олексій Арестович заявив, що Росія використовує поняття "Донбас"  як ідеологічну зброю проти України. Подробиці читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини