Головна Новини Світ Росія Вперед у минуле. У РФ відродять спортивні паради часів Сталіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперед у минуле. У РФ відродять спортивні паради часів Сталіна

Спортивні паради планують проводити у Москві на Красній площі

19 жовтня 2024, 23:05
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін підтримав ідею відродити спортивні паради на Красній площі.

Вперед у минуле. У РФ відродять спортивні паради часів Сталіна

У Росії відновлять сталінські паради. Фото з відкритих джерел

Як відомо, такі марші фізкультурників регулярно проходили біля стін Кремля в роки правління Йосипа Сталіна та припинилися після смерті диктатора.

Як повідомляють російські медіа, Володимир Путін наголосив на значущості популяризації спорту. Російський диктатор нагадав, що "одним з головних завдань держави є створення широких можливостей для занять фізичною культурою, а також розвиток доступної спортивної інфраструктури в усіх регіонах РФ".

Зазначається, що про необхідність відродити проведення спортивних парадів у Москві, Путін вже заявляв у жовтні 2023 року.

"Розвиток спорту — безумовний пріоритет для Росії. Наше завдання — залучити до систематичних занять спортом до 2030 року 70% російських громадян, тобто зробити спорт нормою життя для 93 мільйонів осіб", — заявляв він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між гарантіями безпеки та ядерною зброєю Україні варто обирати ядерну зброю, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Якщо вже про це говорити, то між будь-якими гарантіями безпеки та ядерною зброєю вибір очевидний — ядерна зброя. "Гарантії безпеки" ми вже бачили. Один з підписантів на нас напав, інші – роблять вигляд, що не зобов'язані захищати нас. З цієї ситуації можна вже зробити висновки: існування домовленостей абсолютно нічого не означає, вони не працюють", — наголосив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що НАТО планує замкнути на собі ключові функції допомоги Україні після президентських виборів у США. Про це пише видання CNN з посиланням на слова високопоставленого чиновника Альянсу. "Генеральний секретар Марк Рютте хоче бачити НАТО лідером у сфері допомоги з питань безпеки, а не щоб один союзник брав на себе цю роль", — розповів співрозмовник видання. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини