Головна Новини Світ Росія Все через гроші: син російського співака відрікся від батька, бо санкції заважають йому жити
commentss НОВИНИ Всі новини

Все через гроші: син російського співака відрікся від батька, бо санкції заважають йому жити

Філіп Газманов надалі не бажає, щоб його ім'я асоціювали з підсанкційним співаком

3 квітня 2024, 22:55 comments1905
Поділіться публікацією:

Прихильника Путіна Олега Газманова  не  визнають в цивілізованих країнах і відверто сміються з його  піару на російській війні. Поступово від нього починає  відвертатись  навіть  родина.

Все через гроші: син російського співака відрікся від батька, бо санкції заважають йому жити

Філіп Газманов та Олег Газманов (фото з відкритих джерел)

 Для прикладу, в російських ЗМІ  опублікована  новина про те, що середній із дітей  виконавця, Філіп, офіційно відмовивсь  від прізвища Газманов. Філіп  взяв дівоче прізвище матері — Муравйов, про що вже з'явилась   інформація  в Єдиному державному реєстрі юросіб  РФ.

Причина в тому, що Філіп Газманов  не захотів носити прізвище батька, проста:  він не розділяє пропагандистські погляди співака, чия  незадовільна репутація за кордоном не дає розвиватись бізнесу молодого підприємця. Олег Газманов знаходиться  в міжнародному розшуку і під санкціями Євросоюзу  через підтримку війни в Україні.

При цьому, Філіп Газманов — не є біологічним  сином Олега Газманова. Його мама, Марина Муравйова, була вагітною і одруженою з іншим чоловіком, коли познайомилась зі співаком. Незабаром жінка розлучилась, і з пологового будинку її та прийомного сина зустрічав вже Олег Газманов.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що ще один російський співак заявив про готовність йти на війнуРосійський співак, який підтримав війну Путіна в Україні, заявив, що готовий їхати на війну в Україну, якщо цього буде вимагати від нього його країна. Але сьогодні, за його словами, він корисніший тим, що співає і виступає для окупантів. Таку заяву музикант зробив у програмі "Життя і доля". 

Окрім цього, Газманов відреагував на санкції, які проти нього ввели в різних країнах світу. Газманов похвалився, що російський народ продовжує його любити і готовий ходити на його концерти. Але "маріонетковий уряд" його не пускає.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини