Головна Новини Світ Росія Все йде за планом: у РФ п'яний чмобік убив свого командира
commentss НОВИНИ Всі новини

Все йде за планом: у РФ п'яний чмобік убив свого командира

Смертельна для капітана бійка сталася у купе штабного вагона військового ешелону

28 грудня 2022, 13:10
Поділіться публікацією:

У Челябінській області Росії п'яний "чмобік" на смерть побив свого командира. Як повідомляє видання "Медуза", інцидент стався 23 грудня. Того дня мобілізований старший сержант у купе штабного вагона військового ешелону на станції Місяш напав на капітана.

Все йде за планом: у РФ п'яний чмобік убив свого командира

Мобілізовані у РФ. Фото: з відкритих джерел

За інформацією видання, обидва військовослужбовці були мобілізованими. Від одержаних травм командир помер на місці. Медикам не вдалося врятувати російського командира.

Порушено кримінальну справу за статтею про "насильницькі дії стосовно начальника, скоєних у період мобілізації". Старшому сержанту загрожує від 5 до 15 років ув'язнення. Магнітогорський гарнізонний військовий суд узяв підозрюваного під варту на два місяці.

Зазначимо, 21 вересня російський диктатор Путін оголосив часткову мобілізацію в Росії, що спонукало сотні тисяч чоловіків залишити країну. За даними ЗМІ, міністерство Шойгу зібрало щонайменше 492 тисячі мобілізованих.

Читайте також на порталі "Коментарі" – скільки людей в Україні загинуло від початку повномасштабної війни: дані ООН.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін підписав указ про заходи у відповідь на запровадження стелі цін на російську нафту. Відповідний документ забороняє постачання нафти постачати нафту країнам, що приєдналися до цінового ембарго. Тим часом, українська влада намагається знизити ризики нових ударів по нашій енергосистемі, приймаючи різноманітні рішення, але попереджаючи, що загроза масових ракетних ударів залишається. Які головні енергетичні підсумки року, що минає, – для України та Росії? Чого можна очікувати у новому році? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ertert

28 грудня 2022, 13:16

Найди себе cнегуpочку на ночь (без шлюx и pазводил), здесь девyшки ищут только сekcа, многие готовы на экcпеpименты------ https://min.lc/sisy


Новини