Головна Новини Світ Росія Все заради грошей: російський співак, який не підтримав "СВО" Кремля, таємно повернувся до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Все заради грошей: російський співак, який не підтримав "СВО" Кремля, таємно повернувся до РФ

Валерій Меладзе повернувся в РФ заради великого гонорару за виступ на корпоративі

17 червня 2024, 22:20
Поділіться публікацією:

Російський  виконавець Валерій Меладзе, який публічно не засуджує повномасштабну війну РФ в Україні, але проживає  в Іспанії,  приїхав до Москви, щоб заробити грошей.

Все заради грошей: російський співак, який не підтримав "СВО" Кремля, таємно повернувся до РФ

Валерій Меладзе (фото з відкритих джерел)

Як інформує росЗМІ Mash,  зірка таємно повернулась до Москви, щоб  виступити  на корпоративі за 12 мільйонів рублів.

Інформатори видання побачили  співака в ресторані грузинської кухні на Рубльовському шосе. Він вечеряв.  При цьому,  тепер артист багато гастролює за кордоном, недавно  виступав у Сполучених Штатах, але в РФ  концертів не дає.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти. Зірковий виконавець Валерій Меладзе  тепер знаходиться на  відпочинку в Куршевелі.  Саме  на цьому курорті  його "спіймали"  представники медіа "Українська правда" і  почали ставити питання про війну в Україні. 

Але співак  злякався  висловити свою думку на камеру. Проте  представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака  питання.  В цей  час Валерій Шотович  відкликав  репортера  далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім". Репортер   відійшов з  ним,  при цьому оператори продовжили їх знімати. Після цього старший син  виконавця  Костянтин намагався  прикрити батька від камери, а дружина Меладзе — Альбіна Джанабаєва -  намагалась забрати його від  репортерів, також закриваючи собою.

Важливо, що в Куршевелі  відпочивала  й дружина  одного із заступників  міністра оборони Росії  Сергія Шойгу. Світлана Іванова  здійснювала прогулянку  Куршевелем в штанях, кофті і шубі. Ще росіянка  мала в руках  сумочку  Hermes, вартість якої  починається  від 8 тисяч доларів (понад 294 тисяч гривень).
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини