Головна Новини Світ Росія Вже і Кадиров скаженіє, вимагаючи «крові»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже і Кадиров скаженіє, вимагаючи «крові»

Чеченський лідер лютує і вимагає запровадити воєнний стан

2 березня 2023, 16:39 comments1890
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров переконаний, що у низці регіонів Росії необхідно запровадити воєнний стан на тлі зіткнень у Брянській області. Свої думки він оприлюднив в Telegram, пишуть "Коментарі".

Вже і Кадиров скаженіє, вимагаючи «крові»

Рамзан Кадиров наполягає на введенні воєнного стану в РФ

"Слід було б запровадити в деяких регіонах воєнний стан з максимальним рівнем реагування замість нині встановленого середнього. Так, це може бути незручним для місцевих жителів, натомість вони будуть у безпеці", — написав чиновник країни-агресора.

А ще, Кадиров додав, що "розібратися необхідно максимально жорстко і навіть жорстоко не лише з усіма учасниками вилазки у Брянській області, а й змусити відповідати їхні родини, які можуть знаходитися в Росії".

"Перевірити їх ґрунтовно та ретельно. Досвід показує, що без їхнього сприяння, потурання та схвалення такі терористичні акти не відбуваються", — порадив голова Чечні.

Лідер Чечні пропонує стріляти "на поразку". запевняючи, що Захід не засуджуватиме такі дії, адже це — "їхні методи". 

На порталі "Коментарі" йшлося, про те, що член думського комітету з оборони Віктор Соболєв закликав оголосити Україні війну, оскільки більше не залишилося жодних червоних ліній.

Як раніше писали "Коментарі", сьогодні вранці російські пропагандистські ЗМІ повідомили про велику атаку "українських ДРГ" на Брянщину — нібито 80 українських диверсантів перейшли кордон РФ, згодом розподілилися та атакували низку об'єктів інфраструктури. Зокрема, нібито висадили в повітря газорозподільчу станцію. Потому — росіяни анонсували екстрене засідання путінського Радбезу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — для чого Путін лякає росіян народною війною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини