Головна Новини Світ Росія "Я буду це вирішувати на іншому рівні": син Пєскова не збирається йти на війну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я буду це вирішувати на іншому рівні": син Пєскова не збирається йти на війну (ВІДЕО)

Ведучий Дмитро Низовцев підлаштував все так, ніби сину Пєскова подзвонили з військомату

21 вересня 2022, 20:27
Поділіться публікацією:








Один із російських ведучих Дмитро Низовцев у прямому ефірі подзвонив синові речника Путіна Миколі Пєскову, нібито з військомату та запропонував йому прийти на огляд наступного дня о 10 ранку. Але нащадок Пєскова відмовився. Про це повідомляє канал "Популярная политика".

"Я буду це вирішувати на іншому рівні": син Пєскова не збирається йти на війну (ВІДЕО)

Пєсков зі своїм сином Миколою (фото з відкритих джерел)

"Якщо ви знаєте, що я пан Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там перебував. О 10 ранку, звичайно ж, завтра я не приїду.  Я буду це вирішувати на іншому рівні. Мені треба зрозуміти взагалі, що відбувається і які в мене є права. У мене проблеми захищати батьківщину немає, але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я кажу вам про політичні певні нюанси",- заявив син Дмитра Пєскова.

На запитання ведучого, що подзвонив Пєскову молодшому, чи піде той добровольцем. Микола Пєсков відповів, що не погодиться на це. Його спитали, чи можна поставити галочку біля його прізвища у клітинці про згоду піти добровольцем на фронт.

 "Ні, мені таку галочку ставити не треба",- сказав він.

Потім нащадок Пєсков нібито сказав, що "готовий піти, але це не на ваше прохання" і якщо йому Путін скаже піти воювати.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії заявили, що мирних переговорів з Україною більше не буде. Після того, як буде проведено псевдореферендум щодо "приєднання" Донбасу до Росії, ніякої мови про мирні переговори з Україною не може бути. Про це повідомляє  голова комітету Держдуми з міжнародних справ та лідер ЛДПР Леонід Слуцький. Варто зазначити, що такі заяви спікерів Кремля дивують. Тому що президент України та всі спікери Офісу президента в один голос заявляли, що організація та проведення так званих референдумів про приєднання до Росії на тимчасово окупованих територіях стане точкою неповернення в мирних переговорах.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини