Головна Новини Світ Росія "Ядерні держави не програвали великих конфліктів": Медведєв з погрозами відповів на слова Шольца
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ядерні держави не програвали великих конфліктів": Медведєв з погрозами відповів на слова Шольца

Медведєв почав погрожувати світові російською ядерною зброєю

19 січня 2023, 15:41
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв після виступу канцлера Німеччини Олафа Шольца у Давосі та новин про передачу Україні танків вдався до нових погроз. Так він заявив, що "програш ядерної держави у звичайній війні може спровокувати початок війни ядерної".

"Ядерні держави не програвали великих конфліктів": Медведєв з погрозами відповів на слова Шольца

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Кремлівський політик відреагував на новини про передачу Україні важкого озброєння та політичні заяви на економічному форумі у Давосі. 

"Завтра на натовській базі Рамштайн великі воєначальники обговорюватимуть нову тактику та стратегію, а також постачання в Україну нового важкого озброєння та ударних систем. І це відразу після форуму в Давосі, де недорозвинені політичні тусовщики як мантру повторювали: "Щоб досягти миру, Росія має програти"", — сказав Медведєв.

Вже традиційно Медведєв почав погрожувати світові російською ядерною зброєю.

"І жодному з убогих не спадає на думку зробити наступний із цього елементарний висновок: програш ядерної держави у звичайній війні може спровокувати початок війни ядерної. Ядерні держави не програвали великих конфліктів, від яких залежить їх доля. Адже, це має бути очевидно будь-якій людині. Навіть західному політику, який зберіг хоч якісь сліди інтелекту",- з погрозами написав кремлівський політик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц назвав умову закінчення війни в УкраїніКанцлер Німеччини Олаф Шольц вже не намагається робити двозначних заяв щодо необхідності вести переговори з президентом РФ Путіною. Бо війна в Україні закінчиться лише у тому випадку, якщо Росія програє. Він додав, саме тому Німеччина сьогодні є одним із лідерів у Європі щодо підтримки України сучасним озброєнням. За словами Олафа Шольца, це відбувається у тісному спілкуванні із західними партнерами. Німеччина підтримуватиме Україну стільки, скільки це буде потрібно. Канцлер додав, що війна РФ проти України вплинула на всіх.   

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини