Головна Новини Світ Росія Ядерні погрози Путіна: чи здатен російський диктатор застосувати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Ядерні погрози Путіна: чи здатен російський диктатор застосувати ядерну зброю

Російський диктатор Володимир Путін не застосувати ядерну зброю, адже втратить головних партнерів.

15 вересня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Перед ухваленням Заходом важливого рішення щодо допомоги Україні, російський диктатор Володимир Путін починає погрожувати ядерною зброєю. Керівник Центру протидії дезінформації лейтенант Андрій Коваленко розповів, чому Путін залякує Захід, однак не використає ядерну зброю.

Ядерні погрози Путіна: чи здатен російський диктатор застосувати ядерну зброю

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Андрій Коваленко відреагував на погрози Путіна та оцінив можливість російського диктатора застосувати ядерну зброю.

"Єдина тактика, яку використовують росіяни проти Заходу — ядерні страшилки і залякування прямим воєнним конфліктом. Росія завжди так робить, коли Захід може здійснити успішне рішення, яке може серйозно зашкодити режиму Путіна", — вважає Коваленко.

За словами лейтенанта, очільник Кремля не буде використовувати ядерну зброю, адже Росія втратить головних партнерів, які їй допомагають у війні підтримуючи економіку. 

"Втім — це лише слова. Путін не зможе застосувати ядерну зброю, бо проти цього Китай та Індія — головні сили, від яких залежна Росія", — наголосив керівник Центру протидії дезінформації.

Як пояснює Коваленко, удари вглиб Росії пришвидшать поразку режиму в РФ та швидше змусять Путіна до миру. За його словами, відсутність рішення щодо далекобійної зброї для України збільшує загрозу агресії Росії проти країн НАТО, зокрема щодо агресії РФ проти країн Балтії.

"Путін залякує, бо сам боїться. Зараз вирішальний момент. Він не застосує ядерну зброю і це всі прекрасно знають. Він просто намагається вплинути на суспільства", — підсумовує Коваленко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що путінський радник заявив про необхідність застосувати ядерну зброю для удару по Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що в Україні відреагували на ядерні погрози Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини