Головна Новини Світ Росія Як Кремль планує забезпечити безперервне поповнення армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Кремль планує забезпечити безперервне поповнення армії

Москва інтенсивно насаджує молодим поколінням військові цінності

сьогодні, 18:39
Поділіться публікацією:

В Росії продовжують пропагувати війну проти України — культивують військові дії серед молоді. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації. 

Як Кремль планує забезпечити безперервне поповнення армії

Фото портал "Коментарі"

В російських медіа повідомляють, що тільки у 2024 році в російських дитячих садочках провели понад 200 тисяч військово-патріотичних заходів. Для дітей провели майстер-класи з плетіння маскувальних сіток та написання листів солдатам на фронт. 

“Такі заходи включають національні свята, зокрема 9 травня та 23 лютого, а також пропагандистські дати, такі як “день возз'єднання Криму” та “день пам'яті жертв війни на Донбасі”. Через акції “Лист солдату” та “Своїх не кидаємо” влада інтенсивно насаджує молодим поколінням військові цінності”, — повідомили у Центрі. 

У ЦПД зазначають, що такі кроки свідчать про стратегію Москви, яка спрямована на формування у дітей готовності до військової служби. Таким чином Кремль намагається забезпечити безперервне поповнення армії.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що окупанти на тимчасово окупованих територіях Криму почали застосовувати досвід інших захоплених регіонів. Вони захоплюють чуже майно.

Для виявлення майна людей, які залишили регіон через окупацію росіяни підключили постачальників комунальних послуг та бюро інвентаризації. В разі виявлення такого майна окупанти оголошують свою адміністрацію “єдиним спадкоємцем".

Таку практику уже застосовують на півночі тимчасового окупованого півострова. Таким чином фактично ворог полює на чуже нерухоме майно. Кому надають відібране житло, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини